'Belediyeciliğin tanımını yeniden yazacağız'

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, 'Belediyeciliğin tanımını yeniden yazacağız.' dedi.

  • 564
'Belediyeciliğin tanımını yeniden yazacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, eski sanayi sitesinde esnaflarla bir araya geldi.

Aydın, esnafları ziyaret edip talep ve şikayetlerini dinledi ve nasıl çözeceğini anlattı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatı ile birlikte tam kadro sahada olan MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Eski sanayi sitesini ziyaret eden Yüksel Aydın, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Esnaflardan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Yüksel Aydın, belediyeciliğin tanımını yeniden yazacaklarını vurguladı.

Geçen 5 yıllık süreç içerisinde tüm olumsuzluklara ve kısıtlı imkanlara rağmen güzel işler çıkardıklarını ifade eden Yüksel Aydın, geçen 5 yıllık sürede Kastamonu’yu hizmetten mahrum bırakmadıklarını vurguladı.

İmkanlar ve ekonomik koşullar doğrultusunda Kastamonu Belediyesi olarak esnafın, vatandaşın yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerinin altını çizen Yüksel Aydın, “Birileri özellikle son 5 yılda hiçbir şey yapmadığımızı, hizmet üretmediğimizi söylüyor. Yapılan eserler ortada, gözle de görülüyor. Kendi dönemlerinde kamunun imkanlarını savuranlar, ortaya kalıcı eserler koyamayanlar Milliyetçi-Ülkücü Hareket Belediyeciliğine laf edemezler. Sayın Belediye Başkanımız hayata geçirdiği projeleri peyderpey açıkladı. Ben de gittiğim her platformda açıklamaya devam ediyorum. Biz laf üretmedik, hizmet ürettik. Proje ürettik, vatandaşlarımıza dokunan eserleri hayata geçirdik. Kısıtlı imkanların arkasına sığınmadık. 2019 yılında vaat ettiğimiz projelerin büyük bir kısmını hayata geçirdik. Allah nasip eder vatandaşımız da takdir ederse yine aynı kararlılıkla hemşerilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bize son 5 yılda Kastamonu’yu geriye götürdüğümüzü, hizmet edemediğimizi söyleyenler aynı dönemi kendileri yaşalardı acaba neleri yapabileceklerdi? Bu döneme kıyasla şartları daha uygun olan geçmiş dönemde Kastamonu’ya hizmet üretemeyenler, kamunun malını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını gelişi güzel savuranlar dün olduğu gibi bugün de laf üretmekten öteye gidemezler. Halkımız kimin ne yaptığını, neleri yapmadığını, kendisini mi yoksa vatandaşını mı düşündüğünü gayet iyi biliyor.” dedi.

Aydın sözlerine şöyle devam etti:

“Her şeyi dört dörtlük yapamadık belki ama elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak hizmet üretmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her yaptığımız görüşme anlamlı; her dokunduğumuz insan değerli, söz verdiğimiz her konu önemli. Sorunları biliyor, sorunlara çözüm önerileri getiriyoruz. Çalışma takvimimiz hazır ve hızla hayata geçireceğiz. Hayata dokunan projelerimiz hazır. Elimizdeki imkanları güçlendirecek, kazanıma dönüştürecek ve şehrimize en adil biçimde paylaştıracağız. Bunun öncüsü olacağız. Tüm kurumlarımızla uyumlu ve verimli çalışmalar yürüterek temel sorunlardan başlayarak vizyonu olan yatırım ve projelerle yol alacağız. Mesaimizi hep birlikte ve daha güçlü sürdüreceğiz.”

Başkan Adayı Yüksel Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ziyaretlerimizde hem hemşerilerimiz ile kucaklaşıyoruz, hem taleplerini dinliyoruz, hem de isteklerini not alıyoruz. Halkımızla, esnafımızla birebir görüşüp kendimizi anlatıyoruz, onlardan destek beklediğimizi ve dualarına talip olduğumuzu söylüyoruz. Bizim yönetim anlayışımızın çok farklı olacağını belirtiyoruz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi gücünü halktan alan bir partidir. Partimizin temelinde insan odağı ve halka hizmet etmek vardır. Biz insanımıza hizmet ettiğimiz sürece mutlu oluruz. O yüzden esnaf kardeşlerimizin daima yanında olacağımızı belirtiyoruz. Halkımızın her zaman yanınızda olacağız. Tüm sorunlara derman olmaya çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Ulaşılamayan bir belediye değil, her zaman halkının yanında olan bir belediye oluşturacağız. Az laf çok iş yapacağız.”