'Belediyemiz daima yanınızda olacak'

MHP Belediye Başkan adayı Aydın, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu. Aydın, 'Belediyemiz daima yanınızda olacak.' dedi.

  • 477
'Belediyemiz daima yanınızda olacak'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya geldi.

İftar öncesinde Belediye Başkan adayı Aydın, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak hatırlarını sorup bir süre sohbet etti.

Aydın, "Aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize çok şey borçluyuz. Sizler bizlere onların emanetisiniz. Tüm şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum." dedi.

İftar programında şehit aileleri ve gazilerin masalarını tek tek gezerek sohbet eden Yüksel Aydın, taleplerini, sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

Aydın ve eşi, şehit ailelerinin ve gazilerin çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

"BAŞIMIZIN TACISINIZ"

Şehitlerimizin vatan için, bayrak için, millet için muhteşem bir destan yazdığına değinen MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, "Şehitlik ve gazilik, bir insana nasip olacak en yüksek onur, en büyük şereftir. Vatan için, millet için, bayrak için, anadan, yardan, serden geçenlerin iman ve cesaretle yazdığı muhteşem bir destandır. Sizler bu vatan, bu bayrak uğruna canlarını feda eden, peygamberlerden sonra en yüce makama erişen aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere emanetisiniz, başımızın tacısınız. Dualarla şehitlerimizi hatırladığımız, kahramanlarımızı andığımız bu mübarek akşamda, davetimizi kırmayıp bu güzel birlikteliği oluşturduğunuz için can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu cennet vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyeceğiz. Biz, şehitleri ve gazileri çok olan bir milletiz. Şanlı tarihimizi kahraman şehit ve gazilerimiz yazmıştır. Tarihimiz, onların mübarek kanlarıyla, destansı mücadeleleriyle, kahramanlıklarıyla yazılmıştır. Çünkü 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum' inancıyla vatan toprağını savunan, cepheden cepheye koşan başka bir millet yoktur. Şunu herkes çok iyi bilsin ki vatan uğruna, bayrak uğruna gerektiğinde kanımızı son damlasına kadar seve seve hiç çekinmeden verir ama şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu cennet vatanın bir karış toprağını kimseye vermeyiz." dedi.

"BELEDİYEMİZ DAİMA YANINIZDA OLACAK"

Devlet ve millet olarak şehit aileleri ve gazilerin daima yanlarında olduklarını söyleyen Aydın, "Şunu özellikle her fırsatta ifade etmek istiyorum. Devletimiz, daima yanınızdadır. Belediyemiz de her zaman yanınızda olacak. Kastamonu Belediyesi olarak her zaman yanınızda ve hizmetkârınız olacağız. Ne yapılması gerekiyorsa, hangi taleplerde bulunurlarsa bulunsunlar yerine getireceğiz. Evi olmayan şehitlerimizin aileleri ile gazilerimizi ev sahibi yapacağız. Sağlıkla ilgili durumlarda şehir dışına çıkmak zorunda kaldıklarında kendilerine refakat edecek bir de ekibimiz olacak. Tüm işlemlerini halledip evlerine, yuvalarına mutlu ve sağlıklı bir şekilde dönmelerini sağlayacağız. Ayrıca şehir içi ulaşımdan ücretsiz faydalanacaklar, su ve diğer belediye hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar. Belediye bünyesinde kuracağımız sosyal tesislerimizden istedikleri şekilde yararlanabilecekler. Bahane üretmeyen, hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız çerçevesinde şehitlerimizin kıymetli aileleri ile gazilerimize sahip çıkacağız." diye konuştu.