Belediye'nin Şehr-i Ramazan Etkinlikleri Başladı

Kastamonu Belediyesi, son günlerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle ertelenen Şehr-i Ramazan etkinliklerinin ilkini Esentepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

  • 563
Belediye'nin Şehr-i Ramazan Etkinlikleri Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Eseptepe Mahallesinde Suluceviz mevkisinde kurulan mahalle iftarına, Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tot, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Mahalleye kurulan iftar sofrasında ilk olarak oruçlar açıldı. İlahi eşliğinde yenilen yemeğin ardından Yeditepe Görsel Sanatlar ve Tiyatro ekibince hazırlanan şovlar, Hacivat-Karagöz, hokkabaz, mentalist şov, semazen gösterisi, illüzyon ve farklı ödüllü yarışmalar yer sahnelendi. Ayrıca Tosya Musiki Cemiyetince sanat müziği konseri düzenlendi.
Şehr-i Ramazan etkinliklerinde, çocuklara ve ailelerine ücretsiz pamuk şeker, macun, balon, patlamış mısır, ramazan şerbeti ve soğuk limonata ikram edildi. İkramı, Vali Şehmus Günaydın ile Belediye Başkanı Tahsin Babaş yaptı. Günaydın ve Babaş, çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısırda dağıttı.

Etkinlikte konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, birlik ve beraberliğin yoğun olduğu bir gecede vatandaşlarla beraber olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Programlarımız bundan sonrada devam edecek. Esentepe, Suluceviz ve TOKİ’de yaşayan vatandaşlarla bir araya geldik. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, Kastamonu Belediyesi, ilkini yaptığı Esentepe Mahallesinde yaklaşık 2 bin kişiye iftar verdi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)