'Biz hayal satmıyoruz, göz boyamıyoruz'

MHP Belediye Başkan adayı Aydın, sokak ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın, 'Biz hayal satmıyoruz. Göz boyama adına yapamayacağımız projeleri yapacağız diye dolaşmıyoruz.' dedi.

  • 632
'Biz hayal satmıyoruz, göz boyamıyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, sokak ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydın, parkta oynayan çocuklarla oyun oynayarak onlara çeşitli hediyeler verdi.

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, şehir merkezindeki ziyaretlerini ve halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Her sabah erken saatlerde başlattığı çalışma programı kapsamında, vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, Kastamonu’nun geleceği ile ilgili yapacağı hizmetleri anlattı.

Vatandaşlarla buluşmalarda son derece sıcak bir şekilde karşılanan Aydın, parkta oturan vatandaşlarla da sohbetler etti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Aydın, parkta oyun oynayan çocukların oyunlarına eşlik etti.

Çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aydın, günün tüm yorgunluğunu çocukların ilgisiyle unuttuğunu vurguladı.

Kastamonu Belediyesini çocukların emrine amade edeceğinin altını çizen ve sosyal belediyecilik anlayışını 31 Mart’tan sonra bir kat daha arttıracaklarını belirten Aydın, Kastamonu halkının sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkı yapacak projeler ile yılın 12 ayının dolu dolu geçeceğini ifade etti.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımızın desteğini, güvenini ve sevgisini kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Dürüstlüğü, adaleti ve sıkı çalışmayı ilke edindik ve bu yoldan ayrılmayacağız. Vatandaşlarla buluşmalarımız oldukça iyi geçiyor. Bizleri büyük bir samimiyetle karşılayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Yapacağımız hizmetlerle Kastamonu’muzu ileri taşıyacağız. Tüm gayemiz bu parklarda oynayan çocuklarımızın geleceğe güvenli bir şekilde bakabilmesi. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi kaybetmemeleri için çalışıyoruz. Yenileşme önceliğimizi mahallelerimizden başlatacağımızı defalarca ifade etmiştik. Bu sebeple parklarımızı her yönüyle güvenli hale getirecek projelerimiz hazır. Çocuklarımızın ailelerimizin hiçbir endişesi olmadan parkalarımızda güvenle vakit geçireceği çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ayrıca çocuklarımıza yönelik çeşitli sosyal aktiviteleri yıl boyunca gerçekleştireceğiz. Bunun için Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi’nin bir kolunu Saraçlar Mahallemizde kuracağız. Çocuklarımız eğitim merkezimizde her türlü sosyal ve kültürel aktiviteden ücretsiz yararlanacaklar. Kültürel faaliyetlerimizin sayısını artıracağız ve 12 aya yayacağız. Çocuklarımızı eğlenceye doyuracağız. Çocuklarımız için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Çocuklarımız bir yandan eğlenirken bir yandan da öğrenecekler. Her zaman söylüyoruz ve söylemeye de devam ediyoruz. Biz hayal satmıyoruz. Göz boyama adına yapamayacağımız projeleri yapacağız diye dolaşmıyoruz. Birilerinin ayakları yere basmıyor ama bizim ayaklarımız yere sağlam basıyor.”