Burhaniyeli Şampiyonlardan Valiye Ziyaret

Burhaniyeli Taekwondocular Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

  • 458
Burhaniyeli Şampiyonlardan Valiye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Burhaniyeli Taekwondocular; 2015 yılında yapılan 1. Minikler Avrupa Şampiyonasında (1th Kıds European Taekwondo Championshıps) aldıkları : 1 Avrupa şampiyonluğu, 4 tane Avrupa ikinciliği, 1 tane Avrupa üçüncülüğü. 2th Turkısh Open (70 ülke,292 kulübün katıldığı) uluslararası turnuvada aldıkları 2 bronz madalya ve 2015 yılı Gençler Türkiye üçüncülüğü madalyası alan sporcular beraberinde Antrenörleri Rıza Güven, Havran Fatih Belediye Spor Taekwondo Antrenörü ve Gömeç Belediye Spor Taekwondo Antrenörü ile birlikte Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vali Mustafa Yaman sporculara ve hocalara, Balıkesir’i başarıyla temsil ettikleri için teşekkür edip , tebrik etti. Sporcularla sohbet edip onlara hediyeler verdi.

Antrenör Rıza Güven; “Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz, Yoğun gündemi arasında bize zaman ayırması, sporcularımızı sıcak karşılayıp, ilgilenmesi, hediyelerle ödüllendirmesi, sporcularımız ve bizim için büyük bir onur, büyük bir gurur oldu. Sporcuların bundan sonraki çalışmaları içinde müthiş bir motivasyon oldu. Kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güven; “önümüzde yine şampiyonalar var ve biz çalışmalara hiç ara vermeden devam ediyoruz. Biliyoruz ki; her bir madalya, her bir kupa; ter, emek, sabır, sürekli çalışma, fedakarlık, uykusuz gece, oturulmayan gündüz demek. Bizler bu bilinçle yolumuza devam ediyoruz. İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.