Çatalzeytin'de Öğretmenler Günü coşkusu

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı.

  • 741
Çatalzeytin'de Öğretmenler Günü coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde saat öğretmen Sonnur Kahveci’nin sunumu ile kutlama programı başladı. Mesleğe yeni giren öğretmenler adına Ebru Gebeşoğlu emekli öğretmenler adına Selma Özdemir konuşma yaptılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ilçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Ünal tarafından yapıldı.

Mesleğe yeni giren öğretmenler Gökhan Zengin ve Kadir Onur Ayan Lise Müdür Vekili Mustafa Çelen tarafından yemin ettirildi. Bir yılını dolduran Duygu Alkanlı ve Öznur Ayan yemin töreninde bulunamadılar. Öğrenci Azra Naz Özdemir’in okuduğu şiirden sonra sinevizyon gösterimi yapıldı. Öğretmen Burak Çetinkaya yönetiminde öğretmenler korosu şarkılar söyledi. Öğretmen Ferhat Kazım Çolak ve öğretmen Zafer Tuyli şarkı söylediler.Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri hazırladıkları oratoryoyu başarıyla sundular.

Voleybol, masa tenisi, tavla turnuvalarında dereceye giren öğretmenlere ve resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program sırasında öğretmenlere kırmızı karanfil dağıtıldı. Programdan sonra Yunus Emre Ortaokulu bahçesinde çalışan ve emekli olan öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hamsi ikramı yapıldı.