Çelik, Para Badminton'da Avrupa üçüncüsü

Para Badminton sporcusu Tuğçe Çelik Avrupa üçüncüsü oldu.

  • 1521
Çelik, Para Badminton'da Avrupa üçüncüsü

Para Badminton Avrupa Oyunları Hollanda’nın Rotterdam şehrinde düzenlendi.

15-20 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Oyunları'na antrenörler Zafer Şahin ve Ayhan Baydil eşliğinde katılan başarılı sporcu Tuğçe Çelik mücadeleler sonunda Avrupa üçüncülüğü elde ederek ülkemize önemli bir başarı kazandırdı.

Başarılı sporcu Tuğçe Çelik ve antrenörleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ı ziyaret etti.

Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu’nun da bulunduğu ziyarette, İl Müdürü Asrak, Tuğçe Çelik ve antrenörlerini tebrik etti.

Elde edilen Avrupa derecesi nedeniyle oldukça mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Tuğçe'nin gelecekte çıtayı daha da yukarılara taşıyarak olimpiyatlarda gurur kaynağı olacağından emin olduğini belirtti.

Bahreyn, Japonya ve Tayland'da düzenlenen organizasyonlara katılarak buralarda elde edilen deneyimlerle yoğun bir çalışma temposu, büyük emek ve fedakarlıkla bugünlere geldiklerini vurgulayan antrenörler Zafer Şahin ve Ayhan Baydil, bu süreçte kendilerine her türlü desteği veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’a, sporcunun ailesine ve dönemin yöneticilerine teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen antrenörler Şahin ve Baydil, gelecekte daha önemli başarılara imza atılacağını belirttiler.