Çelik'3 Milletvekili Çıkaracağız'

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, 2015 yılında genel seçimlerde Kastamonu'da 3 tane milletvekili çıkacaklarını söyledi.

  • 546
Çelik'3 Milletvekili Çıkaracağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK PARTİ KASTAMONU İL BAŞKANI AV. METİN ÇELİK;“MİLLETVEKİLLİĞİNDE 3-0’A YÜRÜYECEĞİZ”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA) - AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, 2015 yılında genel seçimlerde Kastamonu’da 3 tane milletvekili çıkacaklarını söyledi.

Partisi tarafından Şerife Bacı Öğretmenevinde gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, “Siyaset ısınıyor, seçimler yaklaştı. 10’uncu kongremizi Cide ilçemizde gerçekleştireceğiz. Kongrelerimiz birlik beraberlik içinde geçiyor. Biz siyaseti farklı yapıyoruz. Hiçbir zaman tevazuu elden bırakmadık. Hiçbir zaman karşımızdaki siyasi partilerin görevde bulunan değerlerine saygısızlıkta bulunmadık” dedi.

MHP Tosya İlçe Kongresinde MHP İl Başkanı İlhan Engin’in Kastamonu’da yerel bir gazetenin “Kastamonu, Karabük’ün mahallesi olacak” şeklindeki haberine atıfta bulunarak değerlendirmelerde bulundurduğunu hatırlatan Çelik, şunları kaydetti: “Karabük il başkanını aradığımda asla böyle bir şeyin olmadığını ve ben yollar bittiğinde o kadar yakın olacak ki mahalle kadar yakın olacak diye benzetmede bulundum diyor. Bunun üzerine MHP İl Başkanı Kastamonu Karabük’ün Mahallesi olacaksa, Kastamonu Belediye Başkanı da artık mahalle muhtarı olur diyor. Sen onu mahalle muhtarlığına layık görüyorsun ama biz onu Kastamonu Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık görüyoruz. MHP İl Başkanı’nın açıklamalarına cevap veren AK Parti İl Başkanı Metin Çelik,”Oyumuzu yükselttik diyorsunuz, sen 10 belediyeyi alacağız demiştin biraz daha devam edersen o dediğin gazete başlıklarını buraya getiririm. Merkez belediyeyi kaybettiğiniz nasıl oylarımızı yükselttik diyorsunuz. Oy yükseltmenizi 2015’te göreceğiz. 2012 yerel seçimleri bu güçlü yükselişin taçlandırıldığı seçim olacak. Hep birlikte 3-0’a yürüyeceğiz”