CEO Group bir yaşında

CEO Group, kuruluşunun birinci yılında yaptığı çalışmaları paylaştı.

  • 3540
CEO Group bir yaşında

CEO Group ailesi, kuruluşunun birinci yılında yaptığı çalışmaları anlattı.

CEO Group ailesi bir yıl içerisinde emlak, oto kiralama, sigorta, otomativ ve turizm ve organizasyon sektörlerinde çalışmalar yaptı.

"Bir yıl önce yola çıkarken kurmuş olduğumuz yatırım şirketimizle hedefimiz ülkemize katma değeri yüksek kazanımları sağlamanın yanı sıra çalışan istihdamını da destekleyen projeler sunmak, markalar yaratmaktı. Ülkemize katkı sağlarken bizlerde en iyi koşullarda yatırımcılarımızla kazanmayı hedefledik." diyen CEO Group, "Bir yıllık süre içerisinde hiçbir bahaneyi sonuç saymadık elimizdeki mevcutu korumasını ve en güvenilir koşullarda kar yakalamasını bildik." dedi.

Emlak sektörü

Hukuki çizgisinden ödün vermeyen CEO Group ilk olarak emlak branşında Akdeniz'in incisi Antalya'da kurumsal adımını atarak Turvilla markasını kurdu. Firma Antalya ve tüm ilçelerinde çalışmakta olup ilk yılında binlerce müşteriye çağrı merkezi ve tecrübeli saha ekibiyle hizmet sundu.

"Birlikte yeni başarı öyküleri yazmaya devam ediyoruz" sloganıyla yola çıktıklarını belirten CEO Group, "Çıktığımız bu yolda hayatlarına ortak olduğumuz sayısız referansla daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu sektörü teknolojik yatırımlarımızla farklı bir kültüre taşımayı hedefliyoruz. Bunun için bir senedir yurt dışında çalışan dijital ekibimizle sektöre yepyeni bir rekabet katacak internet sayfamız turvilla.com'u, Antalya ilinde emlak arayışını daha güvenle, hızlı ve kolay yapabilmeniz için tasarladık. Hedefimiz marka değerimizi yükselterek önce Akdeniz’de sonrasında ülkemizin çeşitli bölgelerinde sizlerle buluşmak. Omuzlarımıza aldığımız sorumluluğun farkındayız. Hizmet verdiğimiz bölgenin tüm tarihi dokusunu ve turizimini de kalkındırmayı kendisine görev adleden sorumlulukla çalışırken global teknolojinin ve yapay zekanın sitelerimize entegrasyonunu güncelleyerek sağlamaya devam edeceğiz. Bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim alanında burs, sürdürülebilir enerji ve sokak hayvanları konularında destek ve çalışmalarımızı yeni dönemde de sürdürmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Oto kiralama sektörü

CEO Group, "Bünyemizde diğer yatırımımızı oto kiralama sektöründe gerçekleştirdik. Bu alanda da Rencarstal adında yepyeni bir markayla karşınıza çıktık. Antalya ve ilçelerinde hizmet veren kiralama şirketimiz tamamı kendi yatırımımız olan ekonomik, orta ve lüks segment araçlarla sektöre bambaşka bir anlayış getirmektedir. Bir yıllık süre içerisinde binlerce müşterimizle kontak kurarak en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinerek çalıştık. Kilometrelerce yolu birlikte aştık. Sevinçlerimizde ve hüzünlerimizde bir olduk, yol arkadaşlığı yaptık. Bundan sonra da çıkacağınız yolda sizleri yalnız bırakmayacağız. Yasal haklarınızın en doğru şekilde gözetilip korunduğu kaliteli araç garajımızla sizlere hızlı ve kolay hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Konusunda tecrübeli ekibiyle önümüzdeki yıl ülkemizin çeşitli illerinde de hizmet vermeyi planlamakta ve bu konuda teknolojik ve dijital çalışmalarını hız kesmeden sürdürmektedir. Bu yatırımımızdaki nihai sonuca rencarstal.com adresimizden ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz uygulamalardan ileriki günlerde ulaşabileceğinizin müjdesini de vermek isterim." ifadelerini kullandı.

Sigorta

CEO Group, "Bünyemizde bir diğer markamız Cava sigortadır. Sektöründe en güvenilir hizmeti 24 saat sunan ekibimiz 'geleceğinizi güvence altına alıyoruz' sloganıyla çalışmaktadır. Çağrı merkezimizden yürüttüğümüz profesyonel çalışmalarımızla ilk yıl sektöründe markamız bölge derecesi yapmanın gururuyla yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Sigortacılık branşında önümüzdeki yıl yeni iş ortaklıklarına kapılarımızı açacağımızın bilgisini paylaşırken istihdamın genişlemesine fırsat vereceğimizi bilgilerinize onurla sunarız." ifadelerini kullandı.

Otomativ sektörü

CEO Group, "Bünyemizde ilk yılımızda yaptığımız bir diğer yatırımımız da otomotiv sektöründe alım ve satım branşında olmuştur. Sektöründe Etichet Auto markasıyla çalışmalarını sürdüren işletmemiz Antalya’nın Serik İlçesinde Boğazkent Mahallesindedir. Bir yıllık süre içerisinde karlılık oranlarıyla dikkatleri üzerine çeken markamız yoğun bir sürümden ziyade emin adımlarla doğru portföyle, doğru aracı sağlayabilmeyi ilke edinmiştir. 90 gün yada 5 bin kilometre garantili satışlarıyla rakiplerine fark yaratan ticari anlayışı ilk günden ortaya koymuş ve sektöründe yepyeni bir ticari ahlak inşa etmiştir. Otomativ sektöründeki yatırımlarınızın doğru yön bulacağı ve karlılığınızın reel olarak artacağı çalışmalarımıza sizleri de davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Tanıtım ve organizasyon sektörü

CEO Group, "Bünyemizde ilk yılımızdaki son yatırımımız turizm ve organizasyon sektöründe olmuştur. Doa Tourısm and Organızatıon markasıyla sayısız Vip Transfer ve Gezi Organizasyonuna imza atmış bulunmaktayız. Antalya, İzmir ve Bodrum merkezli çalışmalar yürütmekteyiz. 'Mutluluğa giden yolda beraberiz' şiarıyla çıktığımız bu hizmet yolunu branşında tecrübeli donanım ve belgelere sahip çalışma arkadaşlarımızla sürdürmekteyiz. Bir senelik dönemde hizmet verdiğimiz noktalarımızda bir an bile kesintisiz çalışmaktayız. Sürekli sahada çalışma yürüten ekibimiz en konforlu hizmeti siz değerli müşterilerimize dilediğiniz dilde sunmaktan mutluluk duymaktadır. Yeni lokasyonlarımızla hizmet ağımızı önümüzdeki yıl büyüterek güçlendireceğiz." açıklamasında bulundu.

CEO Group ailesi açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

"Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde bize inanıp, güvenerek tercih ettiğiniz için CEO Group ailesi olarak teşekkür ederiz."

Tanıtım yazısıdır.