CHP'den Mahalle Başkanlığı

CHP Merkez İlçe Başkanlığı, Kastamonu'da Mahalle Başkanlığı uygulamasını hayata geçirdi.

  • 2178
CHP'den Mahalle Başkanlığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığı’nın yeni hayata geçirdiği Mahalle Başkanlığı uygulaması ilk olarak Kuzeykent’ten ses verdi.

CHP Kuzeykent Mahalle Başkanı Hilal Furuncu, kar yağışında çatısı çöken Kuzeykent Pazaryeri’nin bir an önce onarılarak yaşanan mağduriyetin giderilmesi gerektiğini söyledi.

“Kuzeykent Pazaryeri'nin çatısı bir an önce onarılsın”

Kuzeykent Pazaryeri’nde açıklamada bulunan Hilal Furuncu, “En son yaşanan kar yağışında sadece mahallemiz için değil, Kastamonu’muz için önemli olan kapalı pazaryerimizin tuhafiyeci esnafımızın tezgâh açtığı bölümünün çatısında çökme meydana gelmişti. Kuzeykent Mahallesi sakinleri ve Kastamonu halkı olarak bu durumdan rahatsız olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Bir an önce belediyemizin bu sorunun çözümü için çalışma yapmasını talep ediyoruz. Kısa sürede yapılabilecek, onarımı tamamlanabilecek olan pazaryerimiz için bu kadar uzun süre bekletilmemizin yanlış olduğunu düşünüyoruz. Buradan yetkililere seslenerek mağduriyetimizin giderilmesini pazaryerimizin çatısının bir an önce onarılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Her mahalle başkanımız yaşadığı mahallenin gözü, kulağı, sesi olmaya devam edecek”

Kısa bir süre önce oluşturdukları mahalle başkanlığı sisteminin Kastamonu için önemine işaret eden CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ise, “Her mahalle başkanımız yaşadığı mahallenin gözü, kulağı, sesi olmaya devam edecek. Mahallerimizdeki sorunların tespiti ve çözümü için mahalle başkanlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kuzeykent Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız  Kuzeykent Pazaryeri’nin çatısının bir an önce onarılması yönündeki taleplerini mahalle başkanımız Hilal Furuncu’ya iletmişler. Mahalle başkanımızda Kuzeykent’te yaşayan vatandaşlarımızın sesi oldu. Kendisine bu probleme duyarsız kalmadığı ve Kuzeykent’in sesi olduğu için teşekkür ediyorum. Kastamonu Belediyesi’nin bu sorunun çözümü için daha çok gecikmeden çalışma başlatmasını ümit ediyorum” dedi.