'Çocukların süper kahramanı'

Babaş Kastamonu İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, 'İtfaiyecilerimiz çocukların süper kahramanı, imdadımıza yetişen gizli kahramanlar.' dedi.

  • 3490
'Çocukların süper kahramanı'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş; Kastamonu İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Güçlü, modern, donanımlı bir itfaiye sözü veren Babaş, "Çocukların süper kahramanı, hayatla ölüm arasında en savunmasız, en çaresiz kaldığımız anlarda imdadımıza yetişen gizli kahramanlar, itfaiyecilerimiz.

Sadece şehirde karşılaştığımız yangın değil, depremden sel felaketine tüm afetlerde arama kurtarma görevi yapan, şehrimizin yemyeşil örtüsü akciğerlerimiz ormanlarımızda yaşanacak yangına müdahale, bazen hepimizin içini ısıtan ağaca tırmanıp inemeyen yavru kediyi kurtaran, birçok görevi canlarını ortaya koyarak yapan itfaiyecilerimiz çok önemli ve hepimiz için çok kıymetli. Bu hayati görevleri yerine getirirken öncelikle onların can güvenliğini sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak, eğitim donanım yönünden de desteklemek asli görevimiz. Bu bilinçle çalışacağız ve her zaman onların yanında olacağız.

6 Şubat depreminde itfaiyecilerimizin ne kadar önemli olduğunu maalesef acı bir şekilde de olsa bir kez daha gördük, dolayısıyla itfaiye sadece şehrimiz için değil tüm ülke için çok önemli. Kastamonu itfaiyemizi, sadece şehrimize değil gerektiğinde başka yerlere de yetişebilecek imkân ve donanıma sahip hale getireceğiz.

İtfaiye Müdürlüğümüzde personelimiz bizi içtenlikle karşıladı, samimi sohbetleri, görüş ve önerileri için şükranlarımı sunuyorum." dedi.