Demir'den seçim sonrası ilk açıklama!

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayı İbrahim Demir, seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.

  • 1517
Demir'den seçim sonrası ilk açıklama!

Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı İbrahim Demir, seçim sonrası basın açıklamasında bulunarak, seçilen milletvekillerini Kastamonu'ya hizmet noktasında Ankara'da rahat bırakmayacaklarını belirtti.

İbrahim Demir şöyle devam etti:

"28. Dönem Milletvekili Seçimlerini geride bıraktık. İlk defa seçime giren bir parti olarak Kastamonu geneli aldığımız yüzde 4,1 oy oranı için çok teşekkür ediyorum. Tosya'da aldığımız yüzde 20 oy oranı ile gönüllerinde bize yer veren çok kıymetli Tosyalı hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Seçilen milletvekillerine de başarılar diliyorum.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı olarak mücadeleme devam edeceğim, Kastamonu'nun sorunlarını çözmek adına çalışmalarıma devam edeceğimi ve seçilen milletvekillerini Kastamonu'ya hizmet noktasında Ankara'da rahat bırakmayacağımızın da bilincinde olunması gerektiğini hatırlatmak isterim. İnşallah 15 gün sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ikinci turda tekrar seçilerek ülkemizin istikrarı ve kalkınmasına devam edecektir.

Bu vesileyle tüm teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize sadece oy değil sevgilerini de verdikleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum ve bu şarkı burada bitmez diyorum."