Demir'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı!

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 332
Demir'den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir yazılı mesajında; "Bugün TBMM’nin kuruluşunun 98. yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. TBMM İstiklal Mücadelemizi başarıyla yöneterek bağımsızlığımızın kazanılmasında büyük payı olan iftihar ettiğimiz bir kurumdur.

Cumhuriyetimizin temeli ve milli egemenliğimizin sembolü olan Gazi Meclisimizi 15 Temmuz 2016'‘da bombalamak suretiyle Milletimizin özgür ve hür yaşama iradesini hedef alan alçak darbe teşebbüsüne karşı TBMM’nin Milletimizle birlikte verdiği mücadele 'Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir' anlayışının en güzel göstergesidir.

Cumhuriyetimizin kurucu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal milli iradenin hayat bulduğu bugünü bir bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklara armağan etmiştir. İnanıyorum ki çocuklarımız zengin kültürümüzden bağımsızlık mücadelemizden ve demokrasinin değerlerinden güç alarak Ülkemizi daha iyi seviyelere götüreceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."