Direkler galibiyete izin vermedi: 0-0

Kastamonuspor 1966 sahasında ligde 2. sırada bulunan Yeni Amasyaspor ile karşı karşıya geldi.

  • 1552
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Direkler galibiyete izin vermedi: 0-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta lider Kastamonuspor 1966 sahasında ligde 2.sırada bulunan Yeni Amasyaspor ile Kastamonu Gazi Stadyumunda karşı karşıya geldi. 3 tane topun direkten döndüğü ve net gollerin kaçtığı maçta temsilcimiz 0-0 berabere kaldı ve ligin bitimine 4 hafta kala 6 puanlık farkı koruyarak liderlik koltuğunu iyice sağlama aldı.

Maçın büyük bölümünde etkili oynayan ve pozisyonları bulan taraf Kastamonuspor 1966 oldu. Maçın ilk yarısında Ahmet Burak Kömürcü’nün kafa vuruşu, ikici yarıda Salim Uzun’un sağ çaprazdan güzel vuruşu ve maçın 90. dakikasında İbrahim Çıdamlı’nın kullandığı serbest vuruşu direkten dönerken yine Ahmet Burak Kömürcü ve Salim Uzun ile 2 net gol pozisyonundan Kastamonuspor 1966 yararlanamadı. 5.000 kişilik yoğun taraftar desteğini arkasına alarak oynayan Kastamonuspor 1966 zaman zaman gerilimin yükseldiği maçta güzel bir performans sergileyerek hem taraftarlarını memnun etti hemde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış oldu.

Maça protokolün ilgisi yoğundu. Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Seyit Aydın ve çok sayıda kurum amiri de maçı takip ettiler.

Bu sonuçla beraber ligde 22.hafta sonunda Kastamonuspor 1966 puanını 52’ye çıkarttı. Yeni Amasyaspor ise puanını 46’ya çıkarttı.

Kastamonuspor 1966 23. hafta mücadelesinde 22 Mart Pazar günü deplasmanda Ulukavakspor ile karşılaşacak.

STAT: Kastamonu Gazi

HAKEMLER: Deniz Kükrek, Mehmet Bahar, Mehmet Dağdeviren

KASTAMONUSPOR 1966: Abdulkadir Erdoğan, Buğra Dinler, Faruk Öcal, Cüneyt Öztürk, Özgür Gökkıyas, Azmi Polat, Ergin Kankal, Ceyhun Elmas, Salim Uzun(İbrahim Çıdamlı), Mustafa Yaşınses(Gökhan Şanlıtürk), Ahmet Burak Kömürcü (Salim Moroğlu)

YENİ AMASYASPOR: Seyhun Türe, Şahin Fırat, Barış Baltürk, Cüneyt Abdi, İdris Ata, Ahmet Tüzün (Muzaffer Erkiş), Semih Çakır, Orhan Gazi Kelçe, Debola Ogunseye (Burak Akdiş), Gideon Sani, Bünyamin Kılınç

KAMİL VAHİT AKGÜN