Kastamonu İş Adamları güçleniyor

Kastamonu'lu İş Adamları dayanışmaları ile güven tazelerken, Kastamonu'nun ticari gücünü arttırabilmesi ve güçlü bir lobi oluşması için bu tür buluşmalarla sık sık bir araya gelmesi gerekliliğine dikkat çekildi.

  • 2510
Kastamonu İş Adamları güçleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’lu Sanayici ve İş Adamları Derneği, Kastamonu’lu olarak Türkiye’de büyük bir nüfusa ve istihdama sahip olan firmaların bir araya gelebilmesi için 2016 yılında KASTEXPO adında büyük bir fuar organizasyonuna ev sahipliği yaparak Kastamonu’lu işletmelerin birlikteliğini göstermeyi başarmıştı.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ve  Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Şenol, “Birlikteliğimizi ve gücümüzü sadece yapılan organizasyonlarda bir araya gelerek değil her zaman tüm hemşerilerimiz ile temas halinde olarak, olabilecek ticari tedarikleri kendi hemşerilerimiz arasında temin ederek ve fuarlara katılan hemşerilerimizi ziyaret ederek moral ve motivasyon ile desteklememiz gerekmektedir.” dediler.

Çeşitli fuar, etkinlik ve özel buluşmalar ile sıkça bir araya gelen iş adamları Kastamonu’ya fayda sağlayacak yatırımlar, destekler içinde sıkça istişare yaptıklarını belirttiler.