Elveren, Türkiye ikincisi

Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Eda Elveren Türkiye ikincisi oldu.

  • 1796
Elveren, Türkiye ikincisi

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 15-21 Temmuz tarihleri arasında Bursa Nilüfer Tofaş Spor Salonunda yapıldı.

176 cm boy 47-64 kg arasında yarışan ve ilk kez Türkiye şampiyonasına katılan Kastamonulu sporcu Eda Elveren rakiplerini yenerek finale kaldı ve finalde maçı kıl payı kaybetti.

Bu sonuçla Türkiye ikincisi olan Elveren, Dünya Şampiyonasına katılma hakkını da kıl payı kaçırmış oldu.

Elveren, Türkiye ikincisi

Sporcu antrenörü İsmail Arıkan yaptığı açıklamada, "Sporcum Eda Elveren ilk kez Türkiye şampiyonasına katıldı. Çok güzel maçlar çıkartarak finale kaldı ancak finalde maçı kıl payı kaybetti. Türkiye ikincisi olan sporcum Dünya şampiyonasına katılmayı da kıl payı kaçırmış oldu. Sporcumu ve ailesini tebrik ederek başarılarının devamını dilerim. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat Asrak'a, Spor Şube Müdürümüz Sayın Dr. Engin Kaya'ya, Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Galip Vidinlioğlu'na, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Resul Köprülü'ye ve müsabakalarda her daim yanımızda olan Altuğ Solak, Fatih Arı, Ebru Kaya ve yardımcı antrenörlerim Onur Mahmutoğlu ve Oğuzkaan Kertiş'e teşekkür ederim." dedi.