'Emekçilerimizin yanındayız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Her zaman emekçilerimizin yanındayız.' dedi.

  • 783
'Emekçilerimizin yanındayız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, esnaftan, sendikalara, ev ziyaretlerinden kurumlara, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Biz işçinin hakkını teri soğumadan veriniz, anlayışını ilke ediniyoruz ve her zaman emekçilerimizin yanındayız." dedi.

Babaş, "Her zaman işçisinin emeğini özenle savunan Hak-İş'in misafiri olduk. Hak-İş İl Temsilcimiz Mustafa Çağlı Bey ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Sendikalarımız başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının demokrasimiz ve toplumsal gelişimimiz için son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Her bir işçimizin dertlerini dinlemeye, onların önerilerini-görüşlerini almaya hassasiyet gösteriyoruz. Nasıl bir Kastamonu hedefliyoruz, projelerimizi, yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Kastamonu'da bütün işçilerimizin, emekçilerimizin yanındayız." dedi.

'Emekçilerimizin yanındayız'

Babaş, "Bütün sektörlerimize temas etmeye, her birinin yaşadıkları sorunları, önerilerini dinlemeye ayrıca özen gösterdiğimizi belirtmek isterim. Bizim için çok faydalı ziyaretlerden biri de TAŞIKO, Başkanımız Ahmet Sarıahmetoğlu, yönetimi ve bütün işçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. 
İşçilerimizle uyumlu onların hak ve hukuklarını koruyan bir anlayışla çalışacağız." diye konuştu.

"Asil memurlarımızla birlikte çalışacağız" diyen Babaş, "Kadınlarımızı ekonominin en güçlü faktörü haline getireceğiz, kadınlarımızla çalışacağız. Biz emeklilerimizin sorunlarını biliyoruz, onlara çözüm üretecek, onların refah seviyesini arttıracak, onlara sevgi ve saygıyla yaklaşan bir anlayışla çalışacağız." diye konuştu.

Babaş şöyle devam etti:

"Çiftçilerimizle çalışacağız. Sanatkârlarımızı el üstünde tutacağız. Öğrencilerimizle birlikte Yazılım OSB’yi kuracağız. Kastamonu’da nitelikli işgücünü arttıracağız. Kısacası Türkiye Yüzyılı şehri Kastamonu için hep birlikte önce 31 Mart'ta Kastamonu’yu Gerçek Belediyecilik vizyonuna kavuşturup, hemen ardından hızla projelerimizi hayata geçireceğiz. Bütün şehir hep birlikte Kastamonu’muzu ülkemizin marka kenti yapacağız. Şehrimizi ve insanımızı çok seviyoruz."