Erişen'li taekwondocularda sınav heyecanı

Kastamonu Erişen Spor Kulübü taekwondo branşında yılın son kuşak sınavını yaptı. Erişen'li taekwondocular sınav heyecanı yaşadı.

  • 2669
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erişen'li taekwondocularda sınav heyecanı

Kastamonu Erişen Spor Kulübü taekwondocuları eylül ayı kuşak sınavında ter döktü.

Yılda 3 sefer yapılan kuşak sınavının sonuncusu yapıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının talimatına göre ocak, mayıs ve eylül aylarında kuşak sınavı yapılıyor.

Erişen Spor Kulübü antrenörü Murat Şengül, sınav öncesi kuşak sınavları hakkında bilgi verdi.

Sporcuların gösterileriyle başlayan sınavda renkli görüntüler yaşandı. Velilerin ilgileri yoğundu.

Taekwondoda yılın son kuşak sınavını yaptıklarını belirten Antrenör Murat Şengül, "Sınava katılım yüksekti. Çocuklarımız çok heyecanlıydı. Renkli görüntüler ortaya çıktı. Kuşak almanın mutluluğunu yaşadılar. Velilerimiz çok ilgiliydi. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Sporcu velisi Nurcan Ündeyici, "Bizde, çocuklarımızda çok heyecanlıydık. Kuşak sınavında tüm öğrenciler bana göre üstün başarı sağladılar. Kendi çocuğum ve diğer çocukların yaptığı her harekette duygulandım. Reyhan hocama ve Murat hocama göstermiş oldukları emekten, özveriden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yağmur Ündeyici, "Herkes çok heyecanlıydı. En iyisini yapmaya çalıştı ve yaptılar. Bende kuşak sınavına girdim. Çok güzel yaptığımı düşünüyorum. Herkese spor hayatında başarılar diliyorum." dedi.

Elif Mina Uzer, "Reyhan hocam ve Murat hocama çok teşekkür ediyorum. Bizim iyi ve güçlü bir sporcu olmamızı, derslerimizde başarılı olmamızı istiyorlar. Hocalarıma çok alıştım annem ve babam gibiler." dedi.

Berkay Tansever, "Bugün kuşak sınavı olduk. Herkes çok eğlendi. Murat hocama ve Reyhan hocama çok teşekkür ederim." dedi.

Sınav; başarılı olan sporculara kuşakları verilerek toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Erişen'li taekwondocularda sınav heyecanı