Erişen Spor'dan Milli Takıma 2 Sporcu

Kastamonu Erişen Spor Kulübü Milli Takıma iki sporcu birden verdi.

  • 1752
Erişen Spor'dan Milli Takıma 2 Sporcu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU ERİŞEN SPOR'DAN MİLLİ TAKIMA 2 SPORCU

Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam eden Erişen Spor Kulübü Milli Takıma iki sporcu birden verdi.

2013 ve 2104 yıllarında yapılan Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonalarında Türkiye 3. olmayı başaran Ebubekir Elmacı Özge Huriye Yolasığmazoğlu 25-30 Kasım 2014 tarihleri arasında arasında Antalya ilinde yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında ay yıldızlı formo ile ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Erişen Spor Kulübü Taekwondo Antrenörü Murat Şengül; henüz 8 yıl gibi bir süre içerisinde özel turnuvalarda yüzlerce madalya, kupa Türkiye Şampiyonalarında dereceler, milli takım seçmelerine sporcular gönderdiklerini belirterek; en sonunda Milli Takıma iki sporcu vermenin onuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 


Şengül; Kastamonudan ikisi poomse müsabakada, dördü müsabakada olmak üzere toplam 6 sporcunun Milli takım adına yarışacağını belirterek; bu sporcuların 2'sinin Orman Spor Kulübünden, 2'sinin Türk Telekom Spor Kulübünden, diğer 2'sinin Erişen spor Kulübünden sporcular olduğunu belirtti. 

Diğer sporcular ve antrenörleri İsmail Arıkan ile Numan Haçat'ı tebrik eden Şengül: Kastamonu Taekwondosunun çağ atladığını belirterek herkesin bu başarılı olimpik branşa sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.