Erişen Sporlu Taekwondocuların başarısı!

Taekwondo'da Siyah Kuşak Pum/Dan Terfi Sınavları sona erdi.

  • 2456
Erişen Sporlu Taekwondocuların başarısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak Pum/Dan Terfi Sınavları 23 Aralık tarihinde yapıldı.

Ankara’da ve Karkabük’te yapılan sınavlara katılan Kastamonu Erişen Spor Kulübü sporcuları bir üst kuşağa terfi ettiler.

Ankara’da yapılan sınavda 2. Pum’dan 3. Pum’a Mukaddesgül Erden, 1. Gıp’tan 1.Dan’a Aysun Yılmaz, 1. Gıp’tan 1. Pum’a Hüseyin Eren Küçükoğlu ve Serkan Hamza Aydemir terfi ederken, Karabük’te yapılan sınavda 1. Gıp’tan 1. Pum’a Elif Özkan, Yağmur Kılıç, Nehir Zeynep Bakırcı ve Sıla Diyar Petek terfi ettiler.

Sporcularını tebrik eden Kastamonu Erişen Spor Kulübü yetkilileri, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, hedeflerinin 2018 yılında yapılacak olan müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirttiler.

Bu yıl 6-10 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Türkiye Poomsae Taekwondo Şampiyonası’nda Ebubekir Elmacı ve Tuğba Şengül’ün Türkiye 3.’sü olduklarını belirten kulüp yönetimi, 10-12 Kasım tarihleri arasında Edirne’de yapılan Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Tuğba Şengül’ün Milli Takım adına yarışarak Balkan Şampiyonu olduğunu ve Kulüp antrenörlerinden Murat Şengül’ün Milli Takım antrenörü olarak görev yaptığını söyledi.

Kastamonu Güncel.com olarak sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz.

Haber Merkezi