Esnaf ve vatandaşlardan Aydın'a sevgi seli

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın'a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

  • 448
Esnaf ve vatandaşlardan Aydın'a sevgi seli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Aydın, gösterilen teveccühe layık olabilmek için çalıştıklarını ifade etti.

MHP Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Yaptığı her ziyarette yoğun ilgi ve sevgiyle karşılaşan Aydın, gösterilen teveccühe layık olabilmek için seçim öncesi olduğu gibi seçim sonrası da tam kadro sahada olacaklarının sözünü yineledi.

Yüksel Aydın, esnaf ziyaretlerinde hayırlı, bereketli kazanç dileklerini iletirken 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

Aydın her girdiği iş yerinde yoğun ilgiyle karşılaşırken, vatandaşlar da bol bol fotoğraf çektirip, sevgi gösterisinde bulundular.

Aydın, çocuklarla da sohbet edip, onlarla yakından ilgilendi.

Yoğun ilgiyle karşıladıkları Yüksel Aydın’a yaklaşan mahalli idareler seçimlerinde destek vereceklerini belirten esnaf ve vatandaşlar, “Başkanım her şey için teşekkür ederiz. Allah yardımcınız olsun. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Üretken belediyeciliği desteklemeye devam edeceğiz,” dediler.

İlk kez 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacağını belirten gençler de ilk oylarını MHP adayı Yüksel Aydın’a vereceklerini belirttiler.

Yüksel Aydın ise gençlerin açıklamasına; “Allah razı olsun, inşallah oylarınıza layık olacağız. Gençlerimizin güveni ve desteği bize güç veriyor.” şeklinde cevap verdi.

Ziyaretler sonrasında konuşan MHP Adayı Yüksel Aydın, “Şehrimizi adım adım gezerek kıymetli esnaflarımızı ziyaret edip, değerli hemşehrilerimiz ile selamlaştık. Hemşehrilerimizle bir araya gelmek, samimiyeti ve doğallığı hissetmek, hemşehrilerimizin sesi olmak benim için çok kıymetli. Her zaman halkımızın yanında olan ve onların sesine kulak veren bir yönetim anlayışını benimsiyor, projelerimizi ve çalışmalarımızı bunun üzerine geliştiriyoruz.” dedi.