Filenin yıldızları dolu dizgin

Filenin yıldızları, ikinci hafta karşılaşmasında Ordu Çamlık Voleybolu konuk etti.

  • 1681
Filenin yıldızları dolu dizgin

İlimizi Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde temsil eden Yıldızlar Topluluğu AllStar, ikinci hafta karşılaşmasında Ordu Çamlık Voleybolu Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda konuk etti.

Sezona play-off hedefi ile başlayan lacivert kırmızılılar, Ordu temsilcisi karşısında baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 25-19, 25-12, 25-18 setlerle 3-0 kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Karşılaşmayı izleyen Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak mücadele sonrası sahaya inerek tüm oyuncuları ve teknik ekibi teker teker tebrik etti.

Kastamonu il merkezinde profesyonel ligler seviyesinde ilk defa bir erkek voleybol takımı kurulduğunun altını çizen Asrak, "Sizlere baktığımda kapasitesi yüksek başarılı bir takım görüyorum. İnşallah bu başarılarınız devam edecek ve hedeflerimize ulaşacağız. Bizlerde üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Kastamonu bu takıma sahip çıkacak ve sonuna kadar ilerleyeceğiz bundan yana şüphem yok." dedi.

Gelecek haftayı maç oynamadan geçecek olan temsilcimiz üçüncü hafta karşılaşmasında 12 Kasım Pazar günü bir diğer Ordu temsilcisi 1921 Orduspor'a konuk olacak.