Fizik Tedavi Hastanesi projesinde son aşama

Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji (Eğitim) Binası ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • 4974
Fizik Tedavi Hastanesi projesinde son aşama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcısı Kasım Yenigün, Sağlık İl Müdür Vekili Yüksel Kutlu, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcısı Celal Demir, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Hakkı Demir, yapımı devam eden Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ile Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine ek bina olmak üzere proje çalışmaları devam eden binalarda incelemede bulundular.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik; "İnşaatı devam eden Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji (Eğitim) Binası ile Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Binaları olarak proje çalışmaları devam eden binalarda incelemede bulunduk. Aynı kampüs içerisine yapılacak 250 Yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin proje çalışmaları da son aşamaya gelmiş durumda. İnşallah bu yıl içerisinde ihalesi gerçekleşecek. Devam eden çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.