FSM Ortaokulunda Değerler Eğitimi

İlimizin başarılı okullarından olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu yaptığı farklı çalışmalarla gündemde kalmaya devam ediyor.

  • 992
FSM Ortaokulunda Değerler Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarısı ile velilerin takdirini kazanan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Değerler Eğitimi konferansları kapsamında Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın ile 7 ve 8. sınıf erkek öğrencilerini Şerife Bacı Öğretmenevinde buluşturdu.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu tarafından  düzenlenen “Kişisel Sınırlarımız ve Edep” konulu konferansa katılan İl Müftüsü Osman Aydın; il müftüsü olarak ilk defa böylesine kalabalık bir genç grubu ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade ederek programı düzenleyen okul idaresine teşekkür etti. Daha sonra terbiye, haya, iffet, güzel ahlak kavramlarından hareketle fert, aile  ve toplum hayatında edepli olmanın önemini örneklerle anlattı. Aile, okul, iş ve sosyal hayatta mutlu ve başarılı olmanın yolunun Allah’ın belirlediği esaslar çerçevesinde edepli yaşamaktan geçtiğini söyleyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Konferansın sonunda okul müdürü Mehmet Doğan günün anısına İl Müftüsü Osman Aydın’a  plaket takdim ederek teşekkür etti.

Fatih Sultan Mehmet  Ortaokulu Değerler Eğitimi Kulübünce Orhan Şaik Gökyay İlkokulu salonunda düzenlenen “Kişisel Sınırlarımız ve Edep“ konulu seri konferanslarda il vaizeleri F.Melek Karabulut ve Yasemin Yılmaz ile yine il vaizleri Numan Dülger ve İbrahim Kurt öğrencilere sunumlarda bulundular.

Okul müdürü Mehmet Doğan; Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu olarak öncelikli hedeflerinin eğitimin öncelendiği genç yüreklere de dokunan bir eğitim öğretim olduğunu, değerler eğitimine çok önem verdiklerini, yarının büyükleri çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetiştirmek için bu tür programları tertip ettiklerini söyledi.