Gazetecilik ve Medya Eğitimi Devam Ediyor

​Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 'Gazetecilik ve Medya Eğitimi' tüm hızıyla devam ediyor.

  • 629
Gazetecilik ve Medya Eğitimi Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’nin, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından “2016 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında desteklenmeye değer bulunan, Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Şube Müdürlüğü’nün de iştirakçi olduğu “Gazetecilik ve Medya Eğitimi” tüm hızıyla devam ediyor.

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve 28 Mayıs Cumartesi günü sona erecek eğitim faaliyetinin bugünkü bölümünde ‘Spor Haberciliği’ ele alındı.

Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Haluk Birsen, Basın Ahlakı ve Basın Mevzuatı’nın ardından Spor Haberciliği konusunda da sunum gerçekleştirdi. KGC Başkanı Erkan Yılmaz ile BİK Şube Müdürü Yaşar Kuru, Birsen’e Kastamonu basınına katkılarından dolayı bir hediye sepeti takdim etti. Birsen daha sonra Kastamonu’dan ayrıldı.

Eğitim programı Anadolu Üniversitesi’nden Doç. Dr. Deniz Kılıç ile devam edecek. Kılıç bugün Haber Yazma Teknikleri, yarın Basın Fotoğrafçılığı, 28 Mayıs Cumartesi günü de Sayfa Tasarımı konularında eğitim verecek.