'Gençler geleceğimizin teminatı'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Biz şehrimizi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Gençler geleceğimizin teminatı.' dedi.

  • 824
'Gençler geleceğimizin teminatı'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, teşkilat üyeleri ve gençlerle buluştu.

Teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken şehri gençlerle birlikte yöneteceklerinin altını çizen Babaş, "Ülkemizin de şehrimizin de teminatı gençlerimiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz, sözüyle devletimizi gençlere emanet etti. Bize düşen onların bu ulvi sorumluluğu yerine getirebilmeleri için şimdiden yetişmeleri, kendilerini geliştirmeleri için desteklemektir." dedi.

"Güçlü bir ekibimiz var"

Babaş, "Büyük hedeflerimiz, bu hedeflere ulaşmak için çok iyi projelerimiz, gücümüz, inancımız, tutkumuz, enerjimiz ve en önemlisi güçlü bir ekibimiz var. Şehrimizin dört bir yanında gece gündüz demeden tutkuyla, inançla, azimle çalışan dava arkadaşlarımız var. Kuzeykent'te teşkilatımızla kahvaltı yaptık, seçim çalışmalarımızı değerlendirdik. Çalışkan dava arkadaşlarıma bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Bizi güçlü kılan, partimizi 30 yıldır belediyeciliğin markası yapan teşkilatlarımız ve değerlerimizdir, her birine şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

"Biz şehrimizi gençlerle birlikte yöneteceğiz"

Babaş, "Gençler bizim için çok önemli, her fırsatta onlarla bir araya gelip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Biz şehrimizi gençlerle birlikte yöneteceğiz. Ülkemizin de şehrimizin de teminatı gençlerimiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz, sözüyle devletimizi gençlere emanet etti. Bize düşen onların bu ulvi sorumluluğu yerine getirebilmeleri için şimdiden yetişmeleri, kendilerini geliştirmeleridir. Sadece bu günü, yarını değil geleceği düşünmek durumundayız. Bu bakış açısı ile öncelikle kendi alanları olmak üzere birçok konuda gençlerimize yönetim içerisinde sorumluluk vereceğiz. Enerjimizin, azmimizin ve yenilikçi vizyonumuzun kaynağı gençlerimizdir. Onlarla birlikte olmak zamanın ruhuna, çağın dinamiklerine uygun ilerici bir anlayış kazandırıyor. Gençlerle güçlüyüz ve onların Kastamonu’muzda kalıp, kendi şehirlerine hizmet etmeleri için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz." diye konuştu.

"Sportif ve sanatsal alandaki yetenekleri destekleyeceğiz"

Babaş, "Türkiye’de belediyecilik alanında birçok ilke imza atacağız, bunların en başında da gençlerle birlikte gerçekleştireceğimiz projeler olacak. Ülkemizin adını dünyada temsil edecek, bayrağımızı gururla dalgalandıracak sporcular Kastamonu’dan çıkacak. Daha ilkokuldan itibaren çocuklarımızın, sportif ve sanatsal alandaki yeteneklerini destekleyeceğiz. Bilim ve teknoloji alanında yapacağımız çok iş, alacağımız çok yol var. Ulusal ve uluslararası projelere katılıp büyük başarılar kazanacaklar. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin hem meslek seçimlerinde hem de özel yeteneklerinin keşfedilip geliştirilmesi noktasında çok özel çalışmalar yapacağız bu alanda da en büyük sorumluluk yine gençlerimizde olacak." diye konuştu.

Babaş, şöyle devam etti:

"Genci yaşlısı, kadını erkeği, hep birlikte el ele verip, şehrimizin tüm potansiyelini harekete geçirerek, gerçek bir kalkınma hamlesi başlatacağız. Kastamonu, turizmden kültür sanata, sanayiden teknolojiye, finanstan hizmet sektörüne, tarımdan eğitime her alanda ülkemizin en gelişmiş şehirlerinden biri olacak. Hep birlikte çalışıp başaracağız."