'Güçlü yarınlar ortak akılla şekillendirilecek'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Aydın, 'Güçlü yarınlar ortak akılla şekillendirilecek' dedi.

  • 597
'Güçlü yarınlar ortak akılla şekillendirilecek'

31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, ziyaretlerine devam ediyor.

Gündüz saha çalışmalarını sürdüren Aydın, akşamları ise site sakinlerinin misafiri oluyor.

Kastamonu için ortaya koyduğu projeler hakkında bilgi veren, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Aydın, hemşehrilerine sevgi ve destekleri için teşekkür etti.

İl Başkanı Emre Şahin, İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte çalışmalarını yürüten Aydın, farklı mahallelerde site sakinleri ile bir araya geldi.

Her biri alanında uzman belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Kastamonu için düşündükleri projelerinden bahseden Aydın, site sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi, notlarını aldı, kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı.

Katılımların oldukça yoğun olduğu site sakinleri buluşmalarında Yüksel Aydın, büyük küçük her yaştan vatandaş tarafından sıcak şekilde karşılandı. Aydın, toplantıya katılanlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Site sakinleri buluşmasının Kastamonu’nun güçlü yarınlarının ortak akılla şekillendirileceğinin en önemli göstergesi olduğunu kaydeden Aydın, "Hemşerilerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyoruz. Kastamonu’muza dair projelerimizden bahsediyoruz. Gösterdikleri samimiyeti, sıcaklığı yüreğimizde hissediyor, sevgiyi paylaşıyoruz. Küçüğünden, büyüğüne o güzel yüreklerinde bizlere yer açan, bizleri sonsuz hürmetle ağırlayan, hoş sohbetleriyle günümüzü güzel eyleyen hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü bize güç veriyor. Kastamonu’muzun her köşesine, her mahallesine, her sokağına dokunmaya, hemşehrimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.