Girişimcilik Topluluğu'ndan Sosyal Etkinlik

Kastamonu Girişimcilik Topluluğu Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Kastamonu Jandarma İlçe Komutanlığının Destekleri ile büyük bir etkinliğe imza attı.

  • 430
Girişimcilik Topluluğu'ndan Sosyal Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayalden Hedefe sloganı ile yola çıkan Girişimcilik Topluluğu Üniversite başkanı Hasan Kılıç, çalışmalarının kuruldukları fakülte olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiyle sınırlı olmadığını hedeflerinin tüm üniversitenin Girişimcilik alanında sesi olmak istediklerini belirtti.

Topluluk yenilikçi ve üretken fikirleri destekleyerek potansiyel girişimciliği artırma gayesi ile kurulmuş olup Üniversitenin tüm birimlerinde "proje fikri üretme ve proje yazma seminerleri düzenlendi. Öğrenciler arasındaki sosyal bağı güçlendirmek, sağlıklı ve sportif yaşamı özendirmek adına 60 üniversite öğrencisinin katıldığı Girişimcilik Topluluğu Maceraya Pedal çeviriyor etkinliği ile sosyal bir girişimde bulundu. Kuzeykent Kapalı Pazar alanından Emniyet Güçlerinin aldığı güvenlik önlemleri ile bisiklet turu başlangıcı yapıldı. Daday yolundan Taşlık Köyü girişine kadar Polislerin eşlik ettiği guruba köy girişinden sonra jandarma ekipleri eşlik etti. Etkinliğe katılan öğrenciler bisiklet sürmekle kalmayıp Göle kenarında mangal, çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Etkinlik sonrası Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İlçe Komutanlığı ekiplerinin kontrolü altında gidiş güzergahı kullanılarak başlangıç noktasına geri dönüldü. Sosyal Bir etkinlikle büyük bir farkındalık yaratılmış oldu.

Etkinlik Sonrası Topluluk akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tahir Benli katılan herkese, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İlçe Komutanlığı ekiplerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Üniversitenin en aktif topluluğu olmak için yola çıkan girişimcilik topluluğu bundan sonrada bir çok etkinlik yapmaya devam edecek.