'Görevden alınmasına karşıyız'

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Demir, 'Teşkilatımızla birlikte İl Sağlık Müdürümüzün yanındayız ve haksız bir şekilde görevden alınmasına karşıyız.' dedi.

  • 1397
'Görevden alınmasına karşıyız'

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir, basın açıklamasında bulundu.

Demir, "Milli görüşün temsilcisi Yeniden Refah Partisi olarak siyaset sahnesinde yer aldığımızdan beri her zaman hakkın yanında batılın karşısında yer alan bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim siyasetimizin temelinde, merkezinde hep insan vardır. Çünkü imtihana tabi kılınan insandır. Onun için biz hayatı sadece bu dünyadan ibaret görmüyoruz. Mutlaka bir hesabın olduğuna inanıyoruz. O hesabı en güzel şekilde verebilmek içinde iyiliğin hakimiyeti kötülüğün ortadan kaldırılması için tüm gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

"İl Sağlık Müdürümüzün görevden alınacağına dair haberler bizleri üzdü"

Demir, "Kastamonu’nun memleketimiz olması ve memleketimizde yaşamamız hasebiyle, bu şehrin her sorunu Yeniden Refah Partisi olarak bizleri yakından ilgilendirmektedir. Hele de konu Kastamonu’nun insanıysa bizim için daha da öncelikli hale gelmektedir. Basınımızdan öğrendiğimiz kadarıyla yetişmiş bürokratlarımızdan İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu hemşehrimizin görevden alınacağına dair haberler bizleri de ziyadesiyle üzmüştür. Çünkü sürekli zorluğun içerisinde büyümüş bir hareket olarak insan yetiştirmenin ne derece zor olduğunun farkındayız ve en iyide bunu biz biliriz." diye konuştu.

"Haksız bir şekilde görevden alınmasına karşıyız"

Başkan Demir, "Sayın İl Sağlık Müdürümüzü şahsi olarak tanımasam da gerek pandemi sürecinde gerekse sel felaketindeki gerekse de 6 Şubat depremindeki çalışmalarını yakinen takip eden biri olarak hemşehrimi takdirle karşılıyorum. Zor süreçleri tecrübeli hamleleriyle olabilecek en güzel şekilde yönetmiştir. Yine vatandaşlarımızdan sayın müdürümüzle ilgili edindiğimiz bilgiler de bizleri bu takdire mecbur bırakıyor. Haliyle sağlık müdürümüzün görevindeki çalışmaları bizleri onurlandıran çalışmalardır. Zor süreçleri yönetmek basiret, feraset ve dirayet gerektirir. Sayın hemşehrimiz il sağlık müdürümüzde bu vasıfların olduğuna inanıyoruz ki çalışmaları bunun ispatıdır. Dolayısıyla bir Kastamonulu olarak, mecliste temsil edilen bir siyasi hareketin il başkanı olarak teşkilatımızla birlikte sayın müdürümüzün yanındayız ve haksız bir şekilde görevden alınmasına karşıyız." diye konuştu.

"Yeniden Refah Partisi olarak sessiz kalmayacağız"

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir şöyle devam etti:

"Biz Kastamonu insanına sahip çıkacağız. İktidardan da bunu bekliyoruz. İl Sağlık Müdürümüz, Kastamonu içinde bizler içinde görevinde ehil, liyakat sahibi bir değerdir ve önemli bir bürokrattır. Çünkü memleketine hizmet için birçok zorluklardan geçerek bugüne gelmiş müdürümüzün hakkının yenilmesine Yeniden Refah Partisi olarak sessiz kalmayacağız. Hakkın olan bir dünya için yaptığımız mücadelemizde her zaman olduğu gibi hep mazlumların tarafında olacağız."