'Güçleri ancak duvardaki fotoğrafa yeter'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Ekmekci, Baltacı'nın makam odasından Cumhurbaşkanının resmini kaldırmasına tepki göstererek, 'Güçleri ancak duvardaki fotoğrafa yeter.' dedi.

  • 1126
'Güçleri ancak duvardaki fotoğrafa yeter'

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçilen Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, makam odasında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini kaldırmıştı.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kaldırılmasına tepki göstererek, "Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter." dedi.

"Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden"

Ekmekci, "İlimizi Türkiye Yüzyılı'nın yıldızı yapmak için dur duraksız çalışmayı sürdüreceğiz. Bu yolda hizmetkarı olduğumuz her görüşten vatandaşımızla birlikte yürüyeceğiz. Mazlum milletlerin umudu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izi; Kastamonu’muzun her köşesinde gönüllere asılan birer fotoğraftır. Ki aslolan da o fotoğraftır. Bakidir Kastamonuluların gönlünde. Silemez o fotoğrafı kimse milletin sinesinden. Güçleri ancak duvarda asılı fotoğrafa yeter. Ne kadar bölmek isterlerse istesinler nafile." diye konuştu.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Türk Milleti'nin ortak değeridir." diyen Ekmekci, "Kastamonu'yu ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme kulvarlarında 81 il içinde öne geçirmek için milletimizle el birliği ve istişare ile çalışacağız. Koyduğumuz tüm hedeflere halkımızla gönül gönüle vererek ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği iz üzerinde sabır ile yürüyeceğiz. O izi suyun üzerinden dahi silemezler." ifadelerini kullandı.