'Gücümüze güç katıyorsunuz'

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, Belediyede çalışan kadın personellerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, 'Gücümüze güç katıyorsunuz' dedi.

  • 1147
'Gücümüze güç katıyorsunuz'

Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yurt ve Resul Köprülü ile birlikte kadın personeli ziyaret etti.

Kadın çalışanlara “Kastamonu Belediyesi’nin gücüne güç katıyorsunuz. Hep birlikte şehrimizde güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Vidinlioğlu, ayrıca gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü personeline teşekkür etti.

Başkan Vidinlioğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personellere çeşitli hediyeler takdim etti.

Vidinlioğlu yaptığı açıklamada, “Evde anne, iş yerinde çalışan, toplumda ise birlikteliğimizin temsilcisi olan kadınlarımız her türlü saygıyı ve sevgiyi hak etmektedir. Kadına şiddet bizlerin asla kabul edemeyeceği bir durumdur. Kadına şiddet bu ülkeye ihanet, yarınlarımıza darbedir. Kadınlarımızın gayreti ve çalışkanlığı ile tüm hedeflerimize daha hızlı ulaşacağımızdan eminim. Kastamonu Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugünde yarında kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle nice yiğitler yetiştiren şehit annelerimizin mübarek ellerinden öpüyor, annemiz, eşimiz, kız kardeşimiz, yol arkadaşımız olan asil Türk kadınları başta olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.