24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları

Elleri öpülesi bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

  • 1151
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

Yüksek duygularla donatılmış insanın, gerçek ve güzel insan olabilmesi için akıl, zekâ, irade gibi güzelliklerini doğru ve faydalı kullanabilmesi için eğitim ve öğretime ihtiyacı vardır. İlk eğitimini ailede alan insan, ilim tahsilini de öğretmenden alır.

Geleceğin Türkiye’sini öğretmenlerin süzgecinden geçiren metanetli yürekler, güçlü omuzlar, kuvvetli kafalar inşa edecektir. Öyleyse insanın şekil almasında en önemli unsurlardan biri, ruh ve gönül mimarlarımız olan öğretmenlerimizdir. Onların emeklerine kadirşinaslık gayesiyle belirlenen, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen oluşunu kutladığımız bir 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü daha yaşarken, gelmiş geçmiş bütün öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Öğretmenler Günü’nü kutluyor, bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini, geleceğin Türkiye’sine daha çok huzur, düzen ve gelişmişlik getirmesini diliyoruz.

Her bir öğretmenimiz bizim için özeldir, ülkemizin geleceği adına önemli bir fırsattır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu bakımdan, bizler, öğretmenlik mesleğine yeni başlayan her arkadaşımızı, eğitim seferberliğimiz, ülkemiz, milletimiz adına çok büyük bir kazanım olarak görüyoruz.

Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime bigâne kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Öğretmenler, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.

“Oku, düşün, uygula, neticelendir” sözüyle yeni nesile teoride ve pratikte sonuca odaklanmayı öğütleyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz, eğitimde kaliteli yetişmiş nesiller hedefiyle çabasını sürdürüyor. Elbette ki yapılacak icraatlar bitmemiştir ve hızla devam edecektir.

Eğitim sistemimizin can suyu, geçip gittikleri yerleri yeşerten öğretmenlerimizin, daha nice mutlu Öğretmenler Günü’ne kavuşmalarını diliyor, onlara hayatta daima başarılar temenni ediyoruz. Ebediyete irtihal eden ve şehit olan öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli öğretmenlerimize de minnet, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum.

Av.Metin ÇELİK
Kastamonu Ak Parti İl Başkanı

Değerli Meslektaşlarım

Bu gün, görevinin başında olup, kendilerine emanet edilen vatan evlatlarını yarınlara hazırlayan, özveriyle, büyük bir onurla, gururla, mesleğinin gereklerini yerine getirmeye çalışan, geleceğimizi inşa eden, öğretmenlerimize takdirlerimizi, başarı dileklerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyorum.

İnsanın hayatında silinmez izler bırakan, her çocuğun kendi yolunu bulmasında ona rehberlik eden öğretmenlerimizin heyecan duyarak, inanarak, severek, fedakârlık göstererek sürdürdükleri bu değerli çabanın yeri ve önemi çok büyüktür. Ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde ve yükselmesinde temel rol oynayan öğretmenlerimiz, bu bilinçle ilimizin her köşesinde büyük özveriyle görev yapmaktadır.

Böylesine onurlu ve güzide bir mesleğin üyesi olmanın verdiği mutlulukla, Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmen arkadaşlarıma başarılı ve huzurlu yıllar diliyorum. Meslekten emekli olmuş personelimize yapmış oldukları hizmetler dolayısıyla minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Her şeyimizi emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı çağın gerektirdiği her türlü bilgi, donanım ve beceriyle zenginleştirerek üreten, bilgiyi hayatın içinde kullanabilen nesiller olarak yetiştirme hedefimizin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü en kalbi duygularla kutluyor "Başöğretmen" unvanını hayatı boyunca büyük bir onurla taşıyan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm değerli öğretmenlerimizi de rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Bekir AKSOY
Kastamonu Milli Eğitim Müdürü

İnsan doğduğu andan itibaren hayatta neler olduğunu öğrenmeye çalışır. 
Aile ile başlayan öğrenme hayatı okul ile devam eder. 
Belli bir yaşa gelince okula başlarız. 
Bilgiye ulaşmaya, toplumu tanımaya ve hayatı daha yakından öğrenmeye çalışırız. 
Matematikten, coğrafyaya, tarihten, kimyaya bizi hayata hazırlayacak her şeyi bu okullarda öğreniriz. 
Öğrenmenin ötesinde eğitim alır geleceğe hazırlanırız. Ardından çocuklarımızı göndeririz okullara. 
Öğrenip eğitim alsınlar diye.  
Zamanında bizi yetiştirenlere çocuklarımızı da emanet ederiz. 
Yetişip vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar diye.  
Bu çark hep böyle sürer gider... 
İşte bu çarkı döndüren bizleri, evlatlarımızı ve nesilleri yetiştirenler öğretmenlerdir. 
Onlar bir milletin geleceğinin mimarlarıdırlar. 
Milletlerin gelecekleri onların yetiştirdiği nesillerin omuzları üzerinde şekillenir.  
Bu yüzden öğretmenlerimiz toplumun en önemli parçasıdırlar. 
Onlar geleceği aydınlatan birer ışıktırlar. 
Öğretmenlerimizi her zaman anmalı ve daima hatırlamalıyız. 
Elleri öpülesi bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun.

EMİN ÇINAR
MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ

Her yıl 24 Kasım’ı değerli öğretmenlerimize adanmış gün olarak kutluyoruz.

Bir insanı yetiştirmek, onun kişisel gelişimine katkıda bulunmak, geleceğine yön vermek gibi kutsal ve özel görevleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü” kutluyoruz.

Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anarken, Devletimizin bir adım daha ileriye gitmesi konusunda azim ve kararlılıkla görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirme çabasında olan çok değerli öğretmenlerimize tüm yaşamları boyunca sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz...

KASTAMONU GÜNCEL HABER YÖNETİMİ