BİK ve THK'ya ziyaret

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı ve yönetim kurulu üyeleri, BİK ve THK'ya ziyarette bulundu.

  • 1172
BİK ve THK'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Temsilciliğine atanan Fatih Rençber ile Türk Hava Kurumu (THK) Başkanlığı’na atanan Tahir Altıkulaçoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette KGC Başkanı Balcı, Basın İlan Kurumu Temsilcisi Fatih Reçber ve Türk Hava Kurumu Kastamonu Şube Başkanı Tahir Altıkulaçoğlu’na görevlerinin hayırlar getirmesini temenni ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

1 Temmuz tarihi itibariyle Kastamonu Valiliği ek hizmet binasında Basın İlan Kurumu’nun Kastamonu Temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Fatih Rençber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Basın İlan Kurumu Kastamonu Temsilciliğinin Kastamonu’da resmi ilan ve reklam yayınlayan gazetelerin hizmetinde olacağına dikkat çeken Rençber, BİK’in kurumlarla gazeteler arasında köprü olmayı sürdüreceğini ifade etti.

"ONUR VE GURUR DUYUYORUM"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin fahri üyesi de olan THK Kastamonu Şube Başkanı Tahir Altıkulaçoğlu; “Gazeteciler Cemiyetinin fahri üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten bir hayli mutlu oldum. Kastamonu için yapılan tüm hayırlı hizmetlere destek olmaya gayret ediyoruz. Türk Hava Kurumunu da Kastamonu’da belli bir noktaya getirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Türk Hava Kurumu hem Türkiye, hem de Kastamonu için önemli rol üstlenmektedir” dedi.

Her iki ziyarette hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.