Tarım Kredi Kooperatifinde Etyemez dönemi!

Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez başkanlığa seçildi.

  • 2714
Tarım Kredi Kooperatifinde Etyemez dönemi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, kooperatif binasında gerçekleşti. 44 köy ve bin 100 ortaklı Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda iki liste yarıştı.

26 yıldır başkanlığını sürdüren mevcut başkan Murat Cankaroğlu’nun aday olmadığı genel kurulda, Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez’in listesi ile Ali Arpacı’nın listesi yarıştı. Seçimlerin ardından Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez’in listesi 133, Ali Arpacı’nın listesi ise 57 oy alabildi. Buna göre Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığına Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez ve Yönetim Kurulu seçildi.

Genel Kurulun ardından açıklamalarda bulunan Kastamonu Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı aynı zamanda Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, “44 köy ve bin 100 ortaklı kooperatifimizin bulunduğu yerden daha iyi yerlere gelmesi için Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte özverili bir şekilde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler, ortaklarımıza daha iyi hizmet ve daha iyi imkanlar sunabilmek için bu göreve talip olduk, bu yüzden de bize güvenen ortaklarımızın güvencelerini boşa çıkartmayacağız inşallah. Ortaklarımıza en iyi hizmeti verebilmek için daha özverili bir şekilde çalışacağız” dedi.

Merkez Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Etyemez’in listesinde şu isimler yer aldı: “Asil üyeler, Örencik Köyü Muhtarı Niyazi Yavaş, Bostan Köyü Muhtarı Halil İbrahim Arıcı, Arız Köyü Muhtarı Metin Savrioğlu ve Mahmut Çevircioğlu. Denetim Kurulu üyeleri ise, Bulancık Köyü Muhtarı Hayati Bıyıklıoğlu ve Molla Köyü Muhtarı Yaşar Bayraktaroğlu”

Vedat İKİZOĞLU