Türk Müziği Kampı Kastamonu'da

Kastamonu, bu yıl 5.'si düzlenecek olan KYK Kış Kamplarından 'Türk Müziği Kampı'na ev sahipliği yapacak.

  • 639
Türk Müziği Kampı Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2017-2018 öğretim yılında “Edebiyat Kampı”na, 2018-2019 öğretim yılında “Değer Kampı”na ev sahipliği yapan ilimiz, bu yıl 5.’si düzlenecek olan KYK Kış Kamplarından “Türk Müziği Kampı”na ev sahipliği yapacak.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı, Ağrı, Ardahan, Bolu, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Osmaniye, Şanlıurfa illerindeki yükseköğrenim yurtlarından 150 öğrencinin katılacağı Türk Müziği Kampının Pazartesi günü saat 10.00’da Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kastamonu Yurdu Fahrettin Paşa Konferans Salonunda açılışı gerçekleştirilecek.

Programın ilk konuğu Ankara Üniversitesi Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Parlak olacak.

Programda, İrfan Gürdal, Timuçin Çevikoğlu, Cemal Ünlü, Bayram Bilge Tokel, Burak Kaynarca, Özlem Elitaş öğrencilerimizle buluşacak. Necip Karakaya ise öğrencilerimize mini konser verecek.

Yurdun çeşitli yerlerinden misafir edilecek olan gençlere, Kastamonu’nun tarihi dokusu ve muhteşem doğası da hissettirilecek. Kastamonu’nun tarihi ve kültürel dokusunun gençlere tanıtılmasının yanı sıra Ilgaz gezisi de düzenlenecek. Ayrıca Şehitlik ve Şehit ailesi de ziyaret edilecek.

Türk Müziği Kampı önümüzdeki Pazartesi saat 10.00’da Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kastamonu Yurdu Fahrettin Paşa Konferans Salonunda başlayacak ve Cuma günü Bayram Bilge Tokel’in kapanış dersi ile sona erecek.