Güvenci'den MHP İl Başkanı Şahin'e teşekkür

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Erkan Güvenci, oğlunun askerlik merasimi için düzenledikleri dua programına katılan MHP İl Başkanı Emre Şahin'e teşekkür etti.

  • 1768
Güvenci'den MHP İl Başkanı Şahin'e teşekkür

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Erkan Güvenci, oğlu Doğukan Güvenci için tertip ettiği askerlik dua programı Güvenci’nin evinde yapıldı.

Programa; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin'in yanı sıra eş dost ve akrabaları katıldı.

Böyle bir evlat yetiştirdiği için Güvenci ailesine teşekkür eden Şahin, "Askerlik kutsal bir görevdir. Allah, sağlık ve afiyet içinde gidip gelmeyi nasip etsin. Aile için bir evladı bu çağa getirip askere göndermek gurur vericidir." dedi.

Askerlik görevinin vatan borcu olduğunu belirten Doğukan Güvenci, "Ailem beni ve ağabeylerimi vatan sevgisiyle yetiştirdi. Askerlik çağına geldim. Ailem ve benim için gurur verici. Dua programıma katılan MHP İl Başkanımız Emre Şahin olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız." dedi.

Asker babası Erkan Güvenci, "Bizde koça kına yakılır Allah'a kurban olsun diye, geline kına yakılır yuvasına kurban olsun diye, askere kına yakılır vatana kurban olsun diye. Yüce rabbim tüm evlatlarımızı sevdiklerine kavuştursun. Bu onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese ve MHP İl başkanımız Sayın Emre Şahin şahsında tüm parti yöneticilerimiz ve teşkilatına Güvenci ailesi olarak saygılarımızı sunarız." dedi.

Güvenci'den MHP İl Başkanı Şahin'e teşekkür