Güvenci'den tüm adaylara açık çağrı!

Bağımsız aday Güvenci, tüm belediye başkan adaylarına açık çağrı yaparak, 'Halkımıza projelerimizi ve vadettiklerimizi hepimizin katılacağı bir programla açıklayalım.' dedi.

  • 871
Güvenci'den tüm adaylara açık çağrı!

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, tüm belediye başkan adaylarına açık çağrı yaparak, "Düzenlenecek bir programda bir araya gelip hep beraber vatandaşlarımıza projelerimizi ve vadettiklerimizi anlatalım. Onları bilgilendirelim." dedi.

Güvenci, "İnsanın konuştuğu söz yüze karşı söylendiğinde anlamı, geçerliliği ve karşılığı olur inancında olanlardanım. Bu nedenle tüm adaylara açık çağrımdır; Halkımıza açık, tüm vatandaşlarımızın gözleri önünde projelerimiz ve vadettiklerimizin tartışılması, vatandaşımızın bilgilendirilmesi ve şahsa yönelik sözü olanın yüze karşı gözlerinin içine bakarak söylenmesi için basınımızın koordinesinde program yapmaktır. Böylece hem adil bir seçim süreci olur, hem de mertçe duygu ve düşüncelerini ortaya koymak ve paylaşma imkanı olur kanaatindeyim." diye konuştu.

"Rektörden randevu talep ettim, şu ana kadar dönüş olmadı"

Erkan Güvenci, "Daha önce değişik tarihlerde gerek basın aracılığıyla gerekse birebir görüşmelerimde gündeme getirmiş olduğum, dar gelirli üniversite öğrencisi kardeşlerimin sorunlarına yönelik belirttiğim 3 öğün yemek verilmesi, düzenli olarak burs adı altında maddi yardımda bulunulması vb. gibi konuları görüşmek üzere, üniversite rektöründen randevu talep ettim ancak olumlu veya olumsuz tarafıma şu ana kadar dönüş yapılmadı." diye konuştu.

"Size verdiğim sözümün arkasındayım, aradığınız güvense Güvenci burada, Güven"

Güvenci, "Hep söylediğim gibi kardeşlerim; Rakiptir rekabettir anlarım. Ancak arkasına devasa bütçe ve gücü alıp karşısındakini düşmanca kötüleme, yalan, iftira, şantaj, tehdit ve hele hele ayar verme acziyetine düşme cesaretini kendinde bulan olmadığı sürece yapılan rekabet iyidir, güzeldir. İnsanımıza en iyi hizmeti vermek için girdiğimiz bu mücadelede kazanan insanımız olsun. Ben size verdiğim sözümün arkasındayım, aradığınız güvense Güvenci burada." diye konuştu.

"Hasan Baltacı, kimi, neyi kastediyor"

Güvenci, "Hasan Baltacı'nın bir basın organına vermiş olduğu röportajında 'iki emekli bu devasa bütçeyi nasıl yönetiyor' şeklindeki ima yoluyla açıklamasına ilişkin kimi ve neyi kastettiğini açıklamasını, söz hakkım doğması halinde kendisine cevap vereceğimi belirtmek isterim." diye konuştu.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci şöyle devam etti:

"İşte kardeşlerim kimin kime ne söyleyeceği varsa, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeden yayın aracılığıyla yüze karşı mertçe konuşabileceği bir organizasyon yapılması bu anlamda önem arz ediyor.

Ayar verilecekse klavye başında veya basın aracılığıyla değil, er meydanında verelim istedim. Bu talebimin karşılık bulmasını istiyor, vatanımıza, milletimize ne hayırlıysa Yüce Rabbimizden onu niyaz ediyorum. Kurtla kuzuyu yiyip, çobana ağlamadan karar vermeniz temennisiyle kendime düstur edindiğim 'Mekan cennet Ozan Arif'in 'Korkuyorum arkadaş' dizeleri ile tekrar selam ve saygılarımı sunuyorum.

Kurdun olduğu yerde racon kesmek doğanın kimyasına aykırı olan bir durum.

Kardeşlerim; ben sizlerin zengininden fakirine, öğrencisinden, öğretmenine, sanayicisinden, çalışanına kadar herkesin oyuna talibim. Alacağım yüzde 40-50 oy oranı benim için yenilgi telakki edeceğim orandır.

Devletin her yüzünü görmüş bir kardeşiniz olarak çıktığım bu yolda ya bana güveneceksin ya da bin pişman olacaksın. Oy senin, tercih senin, takdir Yüce Rabbimizindir."