'Güzel'den Erbilgin'e çarpıcı sorular!'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güzel, CHP'li Erbilgin'e çarpıcı sorular sordu! Güzel, 'Eşiniz kağıt üzerinde danışmanlık yapmak suretiyle Gazi Meclisimizden maaş alıyor mu?' dedi.

  • 1481
'Güzel'den Erbilgin'e çarpıcı sorular!'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'e haksız ve mesnetsiz iddialarda bulunduğunu söyledi.

Akif Güzel şöyle devam etti:

"CHP'li İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medyadan milletvekillerimizi itham edici açıklamalar yaparak yine haksız ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur.

Her zaman olduğu gibi bugün de Türkiye genelinde ortaya çıkan seçim hezimetini gizleme, dağılmaya yüz tutmuş teşkilatını kendince ayakta tutma gayretine girişmiştir.

Hikmet Bey'e iki çift lafım var. Kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterme çabalarınızdan vazgeçin. Temiz siyaset diye nutuklar atarken geldiğiniz siyaset ortada.

Şimdi buradan soruyorum. Sizin eşiniz, Milletvekiliniz Hasan Baltacı'nın Meclis Danışmanlığını yapıyor mu?

Kağıt üzerinde danışmanlık yapmak suretiyle Gazi Meclisimizden maaş alıyor mu?

Bir anlamda bankamatik memurluğu yapıyor mu?

Siyaseti aile şirketi olarak kendi emelleriniz için mi kullanıyorsunuz?

Buradan CHP'li Milletvekili Hasan Baltacı'ya da seslenmek istiyorum. 'Bizim Hasan' diye kendine piar yapan Sayın Vekil. Öncelikle hayırlı olsun.

İl Başkanınız Hikmet Erbilgin'in eşine bu dönemde de danışman kadronuzda yer verecek misiniz?

Aile şirketi olarak oluşturduğunuz teşkilatınızda bankamatik memuru anlamına gelecek bu adımı sürdürecek misiniz?

Bu milletin hakkını birilerine peşkeş çekmeye devam edecek misiniz? Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni bu tutumu hak etmiyor.

Tek sözüm: Şaşırdık mı? Hayır.."