Hastane otoparkı hakkında açıklama

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastane iç yolu ve otopark alanı hakkında İl Sağlık Müdürlüğünden açıklama yapıldı.

  • 3138
Hastane otoparkı hakkında açıklama

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin iç yolundaki arnavut kaldırımının vatandaşlara yaşattığı problem, çevre düzeni ve otoparkı ile ilgili olarak kamuoyuna yansıyan bilgiler doğrultusunda inceleme yapıldı.

İncelemeye, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Çağdaş Derdiyok, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm Dr. Hasan Kepiçoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, İl Sağlık Müdürlüğü İnşaat Yapı Teknik Ekibi, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü Teknik İnceleme Ekibi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Acil Tıp Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Gün, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman Yiğit, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin katıldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin içindeki mevcut mimari düzen de göz önünde bulundurularak, kullanımda bulunan yol ve etrafında yaşanan olumsuzluklar ile ihtiyaçlar dikkate alınarak, gerekli alt yapının oluşturulmasına yönelik teknik inceleme yapıldı.

Paydaş kurumlar ile iş birliği içerisinde yaşanan aksaklıkların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı belirtildi.