'HDP'lilerle kol kola girerek mi?'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güzel, CHP İl Başkanı Karabacak'a seslenerek, 'Belediye Başkan adayınızın HDP'lilerle kol kola girmesi mi milli manevi değerlere sahip çıkmak?' dedi.

  • 1024
'HDP'lilerle kol kola girerek mi?'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Dilek İlke Karabacak'a seslenerek, "CHP sizin bu siyasetinizi haketmiyor. İnsanlar bu iftira ve algı siyasetinize sadece acıyarak bakıyor. CHP'nin Belediye Başkan adayının HDP'lilerle kol kola girmesi mi milli manevi değerlere sahip çıkmak?" dedi.

"İlke Hanım, sen evinde uyurken ben ve ekibim köylerde yangınlarla mücadele etti"

Başkan Güzel, "CHP İl Başkanı İlke Hanım iki gündür ne arasam da bulsam bu Akif Bey'e saldırsam diye düşüne düşüne en sonunda Kızılay Başkanlığı yaptığım dönemle ilgili olarak bir kaç açıklama derceylemiş. Hülle yoluyla Kızılay'a başkan seçildiğimi bu da yetmezmiş gibi Kızılay aracını eşime makam aracı yaptığımı beyan etmiş. Ya hu insana sorarlar bu açıklamaları yaparken acaba ağzından çıkanı kulağı duyuyor mu diye.

Kızılay Başkanlığına seçildiğim 2019 yılında yapılan kongrede tek aday olarak seçime girdim. Delegelerin oyları ile seçilerek başkanlık görevini 3 dönem yapmış olan değerli Kızılay Başkanım Sayın Ahmet Muhsin Emeksizoğlu Bey'den devraldım. Onun taşıdığı bayrağı daha da ileriye taşıyabilmek adına gönüllü olan yönetim kurulum ve diğer gönüllülerimiz ile 19 ilçede ve merkezde çok büyük çalışmalara imza attık. İyilik çınarı Kızılayımızın adını her yerde duyurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. İlke Hanım evinde mışıl mışıl uyurken ben ve ekibim köylerde yangınlar ile mücadele ettik. Garibanın sofrasına ekmek götürme telaşında olduk." diye konuştu.

"HDP'lilerle kol kola girerek mi milli manevi değerlere sahip çıkıyorsunuz?"

Akif Güzel, "Kızılay'ın aracını eşine makam aracı yapmış diyorsun. Bunu söylerken yüzünün az çok kızarması lazım. Ben görevi bıraktıktan sonra eşim gönüllü olarak Kızılay Kadın Kollarında diğer bayan arkadaşlarla Kadın Kolları ekibi olarak gece gündüz yardım faaliyetlerinde çalıştılar. İlke Hanım'ın henüz yolunu bile bilmediği köy yollarında insanlarımıza yardım ulaştırıp hayır dua aldılar. Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir. Ancak İlke Hanım bu ilkelerden çok çok uzak. Yaptığı açıklamalar CHP Kastamonu teşkilatının şu anki içler acısı durumunun adeta dışa vurumu. Çamur at izi kalsın mantığı ile eşime ve şahsıma yönelik bu iftirayı kendilerine aynen iade ediyorum." diye konuştu.

Güzel şöyle devam etti:

"Siz kendi kurduğunuz aile şirketine bakın. Tabi bakacak yüzünüz varsa. Partinizi nasıl maddi menfaatlerinize alet ettiğinize bir bakın. Temiz siyaset diye konuşarak nasıl kirli işlerle hemhal olduğunuza bir bakın. CHP sizin bu siyasetinizi haketmiyor. İnsanlar bu iftira ve algı siyasetinize sadece acıyarak bakıyor. CHP'nin Belediye Başkan adayının HDP'lilerle kol kola girmesi mi milli manevi değerlere sahip çıkmak? Hırsızlar dışarı diye yüzünüze karşı bağıran Afyon Milletvekilinizin bu sözlerine susup oturmak mı milli ve manevi değerlere sahip çıkmak? Kimbilir ne tehditler savurdunuz o Afyon Milletvekiline. Artık mızrak çuvala sığmıyor İlke Hanım. Millet önünde sandıkta en güzel cevabı, en doğru sözü alacaksınız. Milletimize yalan söylemenize bundan önce olduğu gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz."