'Hiçbir zaman koltuk merakımız olmadı'

MHP Belediye Başkan adayı Aydın, Ülkü Ocakları teşkilatı ile bir araya geldi. Aydın, 'Bizim hiçbir zaman koltuk merakımız olmadı. Görevler, koltuklar gelip geçicidir.' dedi.

  • 644
'Hiçbir zaman koltuk merakımız olmadı'

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kastamonu İl Başkanı Yusuf Ekşioğlu, Ocak yönetimi ve ülkücü gençlerle kahvaltıda buluştu.

Gençlerin istek, talep ve önerilerini dinleyen Yüksel Aydın, gençlerin ilgisinin kendisine güç kattığını ifade etti. Son dönemlerde milli ve manevi değerlerden uzaklaştırılmak istenen gençler varken Ülkü Ocakları’nda milli ve manevi değerler için mücadele veren gençleri görmenin mutluluk verici olduğunun altını çizdi.

Kastamonu’nun art niyetli zihniyetlere teslim edilemeyecek kadar kıymetli bir şehir olduğuna dikkat çeken Aydın, “Öyle bir şehirde yaşıyoruz ki tarihi ayrı bir güzel, kültürü ayrı bir güzel, varlığı ayrı bir güzel, doğası ayrı bir güzel. Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış bu şehri dediği ile yaptığı uyuşmayan kişilere teslim etmememiz gerekiyor. Milli ve manevi değerlerden uzak, sadece kendi menfaatlerini düşünenlerin bu şehre ve bu şehrin gençlerine verebilecekleri hiçbir şey yoktur. Bunu geçmiş dönemlerde çok iyi gördük. Bu şehrin geleceğine ihanet edenler, şimdi hangi yüzle kendilerini gençlerimizin arkadaşı gibi göstermeye çalışıyor? Gençlerimiz için hiçbir şey yapmayanlar şimdi neyi yapacaklarını vaat ediyor? Kaybettikleri koltukları geri kazanma adına gençler üzerinden popülist siyaset yapanlar bilmelidirler ki gençlerimiz sizlerin yapmacık söylemlerinize itimat etmeyecek. Koltuk meraklıları sırf kendi ikballeri için atıp tutuyor. Bizim hiçbir zaman koltuk merakımız olmadı. Çok makam ve mevki gördük. Bizim anlayışımıza göre görevler, koltuklar gelip geçicidir ama milletimiz, devletimiz bakidir. Allah izin verir, milletimiz de takdir ederse göreve talip olduk. Bizi kimse kendisiyle karıştırmasın. Biz; ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ anlayışına sahip bir hareketin mensuplarıyız. Bizim için öncelikli olan devletimiz ve milletimizdir. Ülkemizin ve devletimizin yarınlarıdır.” dedi.

Milliyetçi-Ülkücü gençliğin bu ülkenin teminatı olduğunu ifade eden Aydın, “Güçlü, dinamik, heyecanlı, inançlı, geniş ufuklu bir gençlik teşkilatımız var. Ülkücü-Milliyetçi gençlik demek güven demektir. Ülkücü-Milliyetçi gençlik demek, Türkiye demektir. Ülkücü-Milliyetçi gençlik demek; yerli ve milli adımlarla birlik ve beraberlik içinde yol almak demektir. Ülkücü-Milliyetçi gençlik bugüne kadar her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuştur. Her zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekasını düşünmüştür. Ülkücü-Milliyetçi gençlik ülkenin sigortasıdır. Ülkücü-Milliyetçi gençliğimiz var oldukça, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunmaya devam edecektir. Bizim için mevzu vatansa gerisi teferruattır. Bizim siyasetimizde vatanın bölünmez bütünlüğü birinci sıradadır. Bizim saygı duymadığımız şey vatan hainliğidir. Vatan, bayrak ve ezan bizim kırmızı çizgimizdir. Bu anlamda Milliyetçi-Ülkücü gençlerimiz ülkemizin aydınlık geleceği için gövdesini ortaya koymuştur, koymaya devam edecektir. Ocaklarımıza gelerek milli ve manevi değerlerimizi öğrenen gençlerimiz ülkemizin yarınlardır. Bu yüzden gençlerimizi çok önemsiyoruz. Çünkü gençler bizim geleceğimizdir. Biz de inşallah göreve geldiğimizde gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizi daha çok özümsemeleri için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

Aydın konuşmasında son olarak gençler ile ilgili önemli projelerinin olduğunu belirterek, gençlerin öneri ve projelerine önem verdiğini ve gençlik için yapılacak projeleri anketler üzerinden değerlendireceğini, birçok projenin gençlerin ortak kararı ile belirleneceğini açıkladı.

Özellikle saha gezilerinde gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili yoğun taleple karşılaştıklarını dile getiren Aydın, gençlerden gelen bu talepleri yerine getireceklerini söyledi.

Gençler için proje, yatırım ve çalışmalar yapıldığını dile getiren Yüksel Aydın, “Allah’ın izniyle gençlerimizin desteğiyle yüzümüzün akıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminden galip çıkacağız. Gençlerimiz sosyal ve kültürel faaliyetlere doyacak. Gençlerimizin zamanlarını şehrimizde en güzel şekilde değerlendirmeleri için elimden geleni yapacağım. Bu size Yüksel Aydın sözü olsun.” ifadelerini kullandı.