İbrahim Maşalacı, Adaylığını Açıkladı

Veteriner Hekimler Odası Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP Kastamonu İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

  • 726
İbrahim Maşalacı, Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Veteriner Hekimler Odası Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP’yi Kastamonu’da birinci parti yapmak için tek vücutta bir bütünü oluşturarak çalışacaklarını söyledi.

Kastamonu’da merkez ilçe dahil 19 ilçede MHP’nin kongrelerinin şölen havasında, birlik ve bütünlük içerisinde tamamlandığına dikkat çeken İbrahim Maşalacı, 10 Ocak’ta yapılacak İnebolu kongresi ve ardından 1 Şubat 2015 tarihinde de gerçekleştirilecek il kongresiyle birlikte Kastamonu’da MHP kadrolarının yenileceğini ve bu kadroların güçlü, dinamik, birlik ve bütünlüğünü sağlamış biçimde haziran ayı içersinde yapılacak olan genel seçimler için hazır hale geleceğini kaydetti.

“BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN NEFERLERİYİZ”
Yaptığı istişareler sonucunda MHP İl Başkanlığı için aday olma kararı aldığını ifade eden Maşalacı, “Kastamonu’muz, Ilgaz Dağı gibi heybetli, yufka yürekli, mert, şahin bakışlı, aslan yürekli yiğitleri yetiştiren ve maneviyatını Mehmet Fevzi Efendi ve birçok evliyaullahtan alan bir şehrimizdir. Biz ise, Allah ve Kur an yolunda arkasına bakmadan koşa koşa ölüme giden, Vatan ve Bayrak uğruna, can alıp can veren, Özgürlüğü için ser verip sır vermeyen o asil ecdadın torunlarıyız. Biz şehit olurken "Vatan sağ olsun" diyen asil yürekli babaların evlatları, Yine biz Allah'a Bayrağa Vatana ihanet etmeyelim diye göğsünü bize abdestsiz vermeyen eli nasırlı, yüzü güneş yanıklı anaların evlatlarıyız. Yine biz eksi 30 derecede kara kışa rağmen vatan düşmanlarına meydan okuyan, ihanet çemberlerinin karşısında duran, vatan dedi mi ağzından bir vatan daha çıkan, kanımızla renk verdiğimiz ay yıldızlı bayrağımız için zoru, çileyi hatta ölümü seven, Büyük Türk Milletinin neferleriyiz. İşte bütün bu özelliklerimizden dolayı, bizler birbirimize kenetlenmeli, teşkilat çatısı altında birleşmeliyiz. Bugün yeni bir sayfa açmalı, kırgınlıklarımızı küskünlüklerimizi bir kenara bırakmalıyız. Bugün yeni bir başlangıç yapmalıyız. Partimizin, ilimizde yaşadığı sıkıntılarını bertaraf etmek için, tek başına iktidar yolunda, partimizin fikirlerini halkımıza duyurmak adına, ülkücü hareketi başarıdan başarıya koşturmak düşüncesiyle, 1 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan il kongremizde, Cenab-ı Allah nasip ederse oluşturacağım yönetim kadrosuyla birlikte il başkanı adayı olarak göreve talip olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

“KASTAMONU’DA GİDİLMEDİK HANE BIRAKMAYACAĞIZ”
MHP İl Başkanlığı kongresinde listesiyle birlikte kendilerinin seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler veren İbrahim Maşalacı, “Bu ulvi seçimde delegelerimizin iradesiyle ortaya çıkacak olan sonuçta, görev bize tevdi edilirse hedefimiz, ülkü ocaklarımızla, bütün ilçe teşkilatlarımız, il genel meclisi üyelerimiz, belediye meclisi üyelerimiz, kadın kollarımız ve dava büyüklerimizle bir bütünü oluşturup, tek vücut halinde, 20 ilçe, bin 71 köy ve 3 bin 520 yerleşim yerimize gece -gündüz demeden ulaşıp, 2015 yılı en geç Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ni şehrimiz de Allah'ın izniyle birinci parti yapmaktır. 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde kaybetmiş olduğumuz merkez ve diğer ilçe belediyelerimizi, büyük azim ve kararlılıkla, bıkmadan usanmadan çalışarak tekrar MHP çatısı altında yerel hizmetlerde buluşturacağız. 13 yıllık AKP iktidarının halkımıza, şehrimize neleri kazandırıp neleri kaybettirdiğinin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Maşalacı, kendisi gibi MHP İl Başkanlığına aday olacak tüm dava arkadaşlarına başarılar diledi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)