İmam Hatip Okulları Platformu'ndan şehitlerimize hatim programı

Regaip Kandili akşamında Kuzeykent Ulu Camii'nde hatim programı düzenlenecek.

  • 444
İmam Hatip Okulları Platformu'ndan şehitlerimize hatim programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İmam Hatip Okulları Platformu Merkez İlçe Koordinatörü Mehmet Uyanık, Kastamonuluları Hatim Programına davet etti.

Bedir Savaşı ile başlayıp Malazgirt, Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ile devam eden Kıbrıs, Terörle Mücadele, 15 Temmuz, El Bab ve son olarak Afrin’de verdiğimiz bütün şehitlerimiz için yapılan Hatim Programı sonucu İl Genelinde 1500 ün üzerinde Hatim, 20 bin Yasin-i Şerif, 2 Milyon İhlas Suresi okundu.

Uyanık; "22 Mart Perşembe günü mübarek Regaib Kandili akşamında Kuzeykent Ulu Camii’nde İmam Hatip Okullarında okuyan genç kardeşlerimizin hazırladığı programda hatim duası yapılacaktır. Şehidlerimizin ruhu şad olsun. Okunan hatimlerden, Yasinlerden yapılacak dualardan hissedar olmak isteyen, İmam Hatip Okullarında okuyan çocuklarımıza destek olmak isteyen bütün vatandaşlarımızı 22 Mart Perşembe günü Akşam Namazına Kuzeykent Ulu Camii’ne bekliyoruz.

Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen Kastamonu Müftülüğümüze, Belediye Başkanlığımıza, Şeyh Şaban-ı Veli İmam Hatip Okulu ve Atabey İmam Hatip Ortaokulu ile Hazreti Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kuran Kursu müdür ve idarecilerine, hatim programına destek veren sivil toplum kuruluşlarına ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.