İndirimli şeker satışı

Türkşeker tarafından şeker fabrikalarında 31 Ağustos'a kadar indirimli şeker satışının yapılacağı duyuruldu.

  • 5638
İndirimli şeker satışı

Türkşeker duyuru yaparak aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu şeker fabrikalarında 31 Ağustos'a kadar indirimli şeker satışının yapılacağı belirtildi.

İndirimli şeker satışı ile ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Tüm müşterilerimiz için devam etmekte olan indirimli şeker satışlarımız 31.08.2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

21.08.2023-31.08.2023 tarihleri arasında Erciş, Ereğli, Eskişehir, Ilgın, Kars, Kastamonu, Susurluk, Uşak ve Yozgat Şeker Fabrikalarımızdan toplu şeker satışı gerçekleştirilecektir.

İndirimli şeker almak isteyen müşterilerimizin 21.08.2023 - 22.08.2023 tarihlerinde ekteki 'Şeker Talep Formu'nu doldurarak [email protected] e-posta adresine taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Taleplerin değerlendirilmesi akabinde uygun görülen miktarlar üzerinden KDV dahil şeker bedelini peşin yatıran müşterilerimize fabrikalarımızca toplu fatura kesilebilecektir.

Günlük şeker almak isteyen müşterilerimiz ise internet sitemizde yer alan 'Satış Randevusu' sekmesinden randevu oluşturabileceklerdir.

Tüm şeker bedel ödemeleri kredi kartıyla da yapılabilecek olup ayrıca kredi kartına taksit imkanı sunulacaktır. Şeker satışları stoklarla sınırlı olup fabrikalarımızdan detaylı bilgi alınabilir." denildi.

İndirimli şeker satışı

İndirimli şeker satışı