İYİ Parti'de İGM aday adayı belli oldu

İYİ Parti Kastamonu teşkilatı İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayını açıkladı.

  • 1152
İYİ Parti'de İGM aday adayı belli oldu

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı'nda İl Genel Meclisi (İGM) üyeliği aday adayı tanıtım toplantısı yapıldı.

İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve 1994-1999 yılları arasında İl Genel Meclisi üyeliği yapmış olan Necati Türkmenoğlu, Kastamonu İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya, İYİ Parti İl Genel Meclisi üyeliği aday adayı Necati Türkmenoğlu, İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı, 28. Dönem Milletvekili adayı Ahmet Katar, parti teşkilatı üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İYİ Parti'de İGM aday adayı belli oldu

Kısaca kendini tanıtan İYİ Parti İl Genel Meclisi aday adayı Necati Türkmenoğlu, "1963 Dayılar köyünde doğdum. İlkokulu Kastamonu'da orta ve liseyi Ankara'da bitirdim. Üniversiteyi de Eskişehir'de tamamladım. Sivil toplum örgütlerinde görevler yaptım. Kaşçılar Mescit Tarım Kredi Kooperatifi'nde üç dönem yönetim kurulu başkanlığı, Pancar Kooperatifi'nde denetim kurulu başkanlığı, Ankara'da Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürlüğü'nde yöneticilik, Türkiye genelinde Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği yönetim kurulu üyeliği, 1994-1999 yıllarında İl Genel Meclisi üyeliği yaptım." dedi.

İYİ Parti'de İGM aday adayı belli oldu

Gece gündüz demeden çalışacağını belirten Türkmenoğlu, "Dava arkadaşlarım ve muhtarlarla birlikte yapılması gerekenleri mahalli idareler olarak yapacağız. Muhtarların huzurunda hepinize söz veriyorum. 24 saat telefonum açık." diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar, "31 Mart seçimleri için çalışmalar başladı. İl Genel Meclisi üyemizi adayımızı açıklıyoruz. Necati Türkmenoğlu'nun başarılı olacağına inanıyoruz. Kastamonu'nun merkez belediyesi dahil 20 belediyesini kazanacak adaylarla, bütün İl Genel Meclisi üyeliklerini de kazanacak adaylarla yarışa çıkacağız ve başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

İYİ Parti'de İGM aday adayı belli oldu

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı da, "İYİ Parti olarak Kastamonu Belediyesi, Meclis üyelikleri ve İl Genel Meclisi dahil olmak üzere hepsine adaylarımızı çıkartacağız ve kazanacağımıza inanıyoruz. Çıktığımız yol kutsal bir yol. Memlekete de hizmet etmek istiyoruz. Artık sizlerden de özellikle muhtarlarımızdan ve Kastamonu halkından teveccüh bekliyoruz." dedi.