İYİ Partili Yalçın, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Yalçın, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

  • 524
İYİ Partili Yalçın, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın, İl Başkanı Faruk Ataşalar ve parti teşkilatı üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Kastamonu Huzurevini ziyaret eden Yalçın, yaşlıların hayır duasını aldı.

Yalçın, "Huzurevi binasının önünde dolmuş durağının olmadığını ve yaşlılarımızın huzurevine ulaşabilmek için önemli bir mesafe yürümek zorunda bırakıldığını üzülerek öğrendik. İYİ Parti Belediyeciliği döneminde, tüm vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelerle, insanlarımızı refah içinde yaşatacağımızı ifade ediyoruz." dedi.

İYİ Partili Yalçın, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret eden Yalçın, "İnsanlarımıza en hayırlı hizmetlerde bulunmak adına önemli görevler ifa eden bu güzide kurumumuzla sürekli iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Kastamonu’muzu sosyal belediyecilikle tanıştırarak, milletimizin dertlerine derman olacağız." diye konuştu.

İYİ Partili Yalçın, kurum ziyaretlerini sürdürüyor

Elektrik iletim hizmetlerinin sağlanması adına önemli görevler ifa eden TEİAŞ'ı ziyaret eden İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın; yapılan görüşmede, enerji güvenliği ve kalitesini artırmak için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Yalçın, "İlimizin enerji altyapısını güçlendirerek, vatandaşlarımızın enerjiye kesintisiz erişimini sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.