Jandarma, aranan 68 şahsı yakaladı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, aranan 68 şahsı yakaladı.

  • 1001
Jandarma, aranan 68 şahsı yakaladı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışma başlatıldı.

11-17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ Mercek-2 operasyonunda 68 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslardan; Merkez ilçede, 9 ayrı suçtan 20 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan Y.A., Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası ve cezaevi firarisi olarak aranan S.S. ile Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek ve Yaymak suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan Ş.Ö., Devrakani ilçesinde, Ateşli Silahları ve Mermileri Satın Alma ve Mala Zarar Verme suçlarından 6 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan B.K., İnobolu ilçesinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan E.M. ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan E.Ş., Daday ilçesinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan V.T., Pınarbaşı ilçesinde, 19 ayrı suçtan aranan S.Ș. adli makamlara sevk edildi.

Çeşitli suçlardan hapis cezaları bulunan 8 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin devamlılığının sağlanmasına yönelik faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir." denildi.