Kanbolat, haftanın final yolcusu

TRT 1'de yayınlanan 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda yarışan hemşehrimiz Taha Kanbolat, yarışmayı birinci sırada tamamlayarak haftanın final yolcusu oldu.

  • 2247
Kanbolat, haftanın final yolcusu

Ramazan ayında gönülleri dolduran, TRT 1'in benzersiz programı 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' devam ediyor.

Yarışmada Furkan Suresi'nin 71 ila 77 ayetlerini okuyan Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. öğrencisi hemşehrimiz Hafız Taha Kanbolat, yarışmayı birinci sırada tamamlayarak haftanın final yolcusu oldu.

Jüri ve izleyici oylarıyla 392 puan alan Hafız Taha Kanbolat'ı 390 puanla Ayhan Gezer ve 389 puanla Rahmetullah Erçetin takip etti.

Jüri üyelerinin takdirlerini toplayan hemşehrimiz Hafız Taha Kanbolat, Kadir Gecesi'nde yapılacak olan büyük finale katılacak.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen, sunuculuğunu Mustafa Cihat'ın yaptığı yarışmanın jürisinde, 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Sarı, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii İmam Hatibi Halil Necipoğlu ve Diyanet İşleri Başkanlığı Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin yer aldı.

Dün akşam aynı ekranlarda hemşehrimiz Sedat Kaysel, Kur'an-ı Kerim'i en güzel okuyan olmak için yarışmış ve 3'üncü olmuştu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...