KASGEG'den Gündem Gazetesi'ne Ziyaret

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), şehrimizde 6. gazete olarak Ocak ayında yayın hayatına başlayan Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti.

  • 607
KASGEG'den Gündem Gazetesi'ne Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Genç Girişimciler  Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın, Yönetim Kurulu üyeleri Ziya Liv ve Oğuzhan Kırmızı’dan oluşan KASGEG Heyeti Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ceyhun Hüseyinoğlu ile görüştü.

Ceyhun Hüseyinoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunan Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, “Basın bir şehrin en önemli dinamiklerinden biridir. Şehrin sesinin daha güçlü çıkması adına farklı sesleri yansıtacak nitelikte kişilerin görev yaptığı gazetelerin şehrimizde var olması, biz Kastamonu için çalışan sivil toplum kuruluşları adına sevindiricidir. Bu anlamda Gündem Gazetesi’ne  başarılar diliyor, derneğimizin faaliyetlerine sayfalarında yer verdikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Heyet, Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu'nun Ceyhun Hüseyinoğlu’na hediyelerini takdiminin ardından gazeteden ayrıldı.