Kastamonu Büro Memur Sen'den TSK'ya bağış

Kastamonu Büro Memur Sen Şubesi ve sendika kadınlar komisyon üyeleri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme vakfına bağışta bulundular.

  • 1361
Kastamonu Büro Memur Sen'den TSK'ya bağış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Büro Memur Sen Şube Başkanı Mehmet Ruhi Temür; "Yeri geldiğinde kendini vatan için feda eden, Şehid Şerife bacı, Nene Hatun, Kara Fatma, Elif Kadın gibi ülkemiz ve milletimiz için görev yapan, evinde ana, işinde ehil, toplumumuzun temel taşı olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun dedi.

Her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, kamu kurum ve kuruluşlarında görevini icra eden kadın çalışanların Dünya Kadınlar gününü, ya çiçeklerle yada çeşitli hediyeler ile kutladıklarını, kadın çalışanlarımızın sadece 8 martta bir gün değil, her daim yanında olduklarını, bu sene için de, kadın komisyonu üyeleri ile birlikte istişare sonucunda yemekli eğlence organize etmeyi düşündüklerini, ancak ülkemizin toprak bütünlüğünü vatanın bölünmezliğini müdafaa etmek için, kahraman ordumuzun, Suriye İdlib'de vermiş olduğu mücadele, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, kanını toprağa dökmüş gazilerimiz ve vatan uğruna şehadete yürümüş ana kuzularımızı da düşünerek, Türk kadınlarına yakışanı yapalım dediklerini belirten Başkan Temür; "Bu sebeple kadın kamu çalışanlarımız için düzenlemeyi düşündüğümüz  yemekli eğlence organizasyonunu iptal ederek, bu eğlence için ayırdığımız bütçeyi, Fedakar Türk kadınları adına, kahraman ordumuz, şerefli gazilerimiz, birliğimizin bütünlüğümüzün teminatı olan şehitlerimiz ve şehit ailelerimiz için Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunmayı uygun gördük" dedi.

Ayrıca, Şube Yönetimi ile birlikte Kastamonu Harp Malülü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret eden Şube Başkanı Mehmet Ruhi Temür; "Şehit ailelerimizi, gazilerimizi her zaman bizim aile efradımız gibi düşünüyoruz. Onların dertleri, onların sorunları bizim sorunumuz. Çünkü şehitlerimiz devletimizin birlik beraberliği, bekası için milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları için canlarını feda ettiler. Bu fedakârlığın borcunu hiçbir zaman da ödeyemeyiz, bunun bilincindeyiz. Bugün biz bu memleket toprakları üzerinde sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde şehitlerimizin kanlarıyla yoğurulmuş mukaddes topraklarda hayat sürmenin şerefini yaşıyorsak, bütün bu güzellikleri onlara borçluyuz. Gazilerimiz de bizim onurumuzdur, şerefimizdir" diyerek, misafirperverliğinden ötürü dernek başkanı Berat Satıoğlu'na ve yönetim kuruluna teşekkür etti.